Mika Saukkonen parahti kiivaana – kilpasisko tärveli suomalaisjuoksijan kisan

Kilpasisko törmää Veera Perälään – suomalaisjuoksijan kisa pilalle 0:31
Katso: Tshekin Kimberley Ficenec kaatuu Veera Perälän eteen ja pilaa suomalaisen kilpailun.

Tshekin Kimberley Ficenec kaatui Suomen Veera Perälän tielle ja pilasi tämän kilpailun 800 metrin juoksussa Prahassa.

Ficenec juoksi toisen kierroksen alussa joukon keskivaiheilla Perälän vieressä ja kaatui suomalaisen eteen. Perälä meni nurin kontaktin seurauksena.

MTV Urheilun selostaja Mika Saukkonen parahti kiivaasti.

– Voi ei! Voi elämän kevät! Siihen menee Veera Perälän juoksu, ja se ei kyllä Veerasta johtunut. Siihen juoksija kaatuu eteen, ja Veeralla on käytännössä mahdoton paikka, ei siinä ehdi tehdä mitään. Törmää, ja peli on pelattu, Saukkonen selosti.

Katso tilanne ylälaidan videolta.

Ficenec ja Perälä eivät kumpikaan juosseet maaliin. Kilpailun voitti Marokon Assia Raziki ajalla 2.01,75.

Perälä kellotti toukokuussa Puolan Gorzówissa 800 metrin ennätyksekseen 2.04,34.

Joonas Rinne viides 1 500 metrillä

Prahassa Continental Tourin pronssitason osakilpailussa kilpaili maanantaina suomalaisista myös Joonas Rinne.

Hän sijoittui miesten 1 500 metrillä viidenneksi ajalla 3.39,21. Kisan voitti Kenian Mathew Kipchumba Kipsang (3.38,20).