Mainos

Mikä näistä kolmesta on Suomen tykätyin tulevaisuuden tekijä?

Suomi elää suuren murroksen aikaa. Suuryritykset irtisanovat väkeä, mutta samalla tulevaisuuden menestystarinoita syntyy pienissä kasvuyrityksissä, startup-yhtiöissä. Niissä luodaan työpaikkoja.

MTV3:n Tosielämän diili -kampanja on etsinyt syksyn ajan Suomen tykätyintä startup-yhtiötä. Äänestys on päättynyt tänään aamulla kello yhdeksän ja parhaiten sijoittuneet yritykset ovat keränneet tuhansia tykkäyksiä.

Kolmen kärki, joka saa jännittää omaa järjestystään vielä iltaan asti, on seuraava. Suomen tykätyimmän startup-yrityksen tittelistä kamppailevat mobiilijärjestelmiä kehittävä Jolla, hakukonesovelluksia suunnitteleva Futureful ja pelikehittäjä Supercell.

Tosielämän diili on osa Helsingin Kaapelitehtaalla tänään ja huomenna järjestettävää Pohjois-Euroopan johtavaa startup-konferenssi Slushia, joka kokoaa lupaavimmat kasvuyritykset Suomesta, Pohjoismaista ja Venäjältä kilpailemaan kansainvälisten sijoittajien huomiosta.

Konferenssin järjestää Aalto-yliopiston yhteydessä toimiva yrityskiihdyttämö Startup Sauna.

– Slushin tavoitteena on rakentaa Helsingistä maailmalla tunnettu teknologiakeskittymä, arktinen Istanbul, jossa itä ja länsi kohtaavat. Loskan keskeltä etsitään seuraavia suomalaisia menestystarinoita, toteaa Miki Kuusi, Startup Saunan ja Slushin vetäjä.

Suomen tykätyin startup-yritys palkitaan suorassa tv-lähetyksessä. 45 minuuttia Special: Tosielämän diili nähdään MTV3-kanavalla tänään kello klo 20.05.

(MTV3)

Tutustu kolmeen kärkiyritykseen:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.