Mikä moderni Lumikki! Tästä Katy Perry sai inspiraation uskaliaaseen asuunsa

Laulaja Katy Perry hurmasi Grammy-gaalassa hennon mintunvihreässä leningissä, hiukset yhtä mustina kuin eebenpuu. Uskalias asuvalinta ei kuitenkaan saanut inspiraatiotaan satumaailmasta, vaan rockin kuninkaan entiseltä puolisolta.

Laulaja Katy Perry, 28, saapui vuoden 2013 Grammy-gaalaan riemastuttavana pastellinsävyisenä väripilkkuna.

Mintunvihreä Guccin kokopitkä leninki oli kerta heitolla sekä uskalias rohkeine decolteineen, mutta myös somasti viaton – kiitos herttaisen värivalinnan, Perryn luonnollisen meikin sekä vapaina hulmuavien hiuksien. Viime vuonna Katy Perry saapui Grammy-gaalaan sähkönsinisine hiuksineen, joten tämän vuoden Grammy-tyyli oli huomattavasti sivistyneempi.

Katy Perryn satumaisen lookin inspiraationa toimi Elviksen entisen vaimon Priscilla Presleyn 1960- ja 70-luvun tyyli: tummat kulmakarvat, kissamaiset silmät, vaaleat huulet sekä mustat, keskijakauksella laitetut hiukset. Myös heleä mintunvihreä on värimaailmaltaan samanlainen, kuin mitä Priscillalla oli yllään 21-vuotissyntymäpäivillään.

Inspiraationlähde ei sinänsä tullut yllätyksenä: Katy Perry on aiemminkin kertonut ihailevansa Priscilla Presleytä ja kokevansa eräänlaista sielunsisaruutta hänen kanssaan.

Saiko Katy Perry inspiraation asuunsa Priscilla Presleyn lookista vuodelta 1966? Katso video!

Grammy-gaala 2013:

BAFTA-gaala 2013:

Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Lähde: Huffingtonpost.com, Youtube, Wikipedia

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja