Mies tilasi uuden kytkimen Bemariinsa – uskomaton kämmi osoittaa, että internetistä voi ostaa ihan mitä tahansa

0:31

Yhdysvaltalaismies sai periaatteessa sen, mitä tilasikin, mutta ei kuitenkaan. 

Pääkuvan video

Ajo-opettaja kuvasi Mersu-kuskin vaarallisen lautakuorman Jyväskylässä

BMW M3:n omistaja turvautui verkkokaupan tarjontaan etsiessään uutta kytkintä autoonsa. Passeli kytkin löytyi lopulta Amazonista, ja mies pisti tilauksen sisään. Yllätys oli kuitenkin suuri, kun paketti saapui seuraavana päivänä.

Sen sijaan, että paketissa olisi ollut M3:een istuva kytkin, oli siellä huomattavasti pienempi ja kevyempi kytkin, joka sopii, uskokaa tai älkää, F1-autoon.  Titaanista valmistetun kytkimen halkaisija oli alle 10 senttimetriä ja se painoi vain reilut 800 grammaa.

Nimimerkkiä breadvan käyttävän miehen viestiketjuun on M3-foorumilla tullut lukuisia ehdotuksia, mitä hänen tulisi nyt tehdä. Osa ehdottaa F1-kytkimen säilömistä hyllyyn tai myymistä, osa toivoisi miehen palauttavan ilmeisen vahingossa saamansa osan Amazonille. Kytkimen hinta pyörii useissa tuhansissa euroissa, kun taas M3:een sellaisen saa muutamalla satasella.

Motor Authority otti yhteyttä kytkimen valmistaneeseen ZF Racingiin, josta kerrottiin, että kytkin sopii noin vuosikymmenen takaisiin F1-autoihin.

Sopii vain ihmetellä, miksi Amazonilla on hyllyssä F1-autojen osia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja