Chris pyysi kirjeellä vapaata Call of Dutyn takia – pomon reaktio pistää hymyilyttämään

Fortnite vie pelaajat mennessään 7:14
Huomenta Suomen haastattelussa keskusteltiin Fortnitesta ja peliriippuvuudesta.

Call of Dutyn sometiimi julkaisi Twitterissä kirjeen, jonka avulla pelin fanit saattoivat pyytää vapaata töistä julkaisupäiväksi. Eräs mies todella lähetti sen esimiehelleen, kertoo LADBible.com-sivusto.

Uusi "Call of Duty: Modern Warfare" -peli julkaistiin perjantaina 25. lokakuuta. Tärkeän hetken kunniaksi Call of Duty UK julkaisi torstaina Twitterissään kuvan lomakkeesta, jolla pelin ystävät voisivat pyytää töistä pelin lanseerauspäivän vapaaksi.

”Kirjoitin kirjeen ehdottaakseni, että kyseessä oleva henkilö vapautettaisiin kaikista velvollisuuksista 25. lokakuuta klo 00.00 alkaen”, kirjeessä luki.

”Syyt poissaololle on luokiteltu salaisiksi. Niinpä niitä ei tulisi kyseenalaistaa toimenpiteiden arkaluontoisuuden takia edellä mainitun ajankohdan aikana”.

Kirjeessä kerrottiin muu muassa, että tehtävällä oli merkitystä kansainvälisesti.

”Saatatte kuulla heidän keskustelevan valmisteluista poissaoloa varten. Suosittelemme, että ette kiinnitä siihen huomiota.”

Kirjeen oli vieläpä allekirjoittanut ”Colin O’Duty”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs mies todella lähetti kirjeen

LADBible -sivusto kertoo, että eräs mies, Chris Carter, todella lähetti kyseisen kirjeen pomolleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jäähdystekniikkayrityksessä töissä oleva Chris ja hänen pomonsa olivat olleet hyviä ystäviä jo 15 vuoden ajan. Esimieskin fanitti CoD:ia kovasti, ja miehet olivat pelanneet peliä myös yhdessä.

Pomo ei innostunut pyynnöstä, mutta syy oli toinen kuin saattaisi äkkiseltään arvata: hän halusi itsekin päästä kotiin pelaamaan, joten myös Chris joutui ensin tekemään hommat loppuun, ennen kuin pääsi lähtemään.

– Älä unta näe! Jos joku pitää huomenna vapaata, se olen minä! pomo oli kuulemma vastannut.

Tarina ei kerro, pääsikö Chris kotiin aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat