Mainos

Mies potki poliisikoiraa useita kertoja – ehdoton vankeustuomio

Helsinkiläismies on tuomittu seitsemän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, kun tämä vastusti poliisia ja löi poliisikoiraa useita kertoja viime vuoden joulukuussa Helsingissä.

Näin Helsingin hovioikeus päätyi samaan tuomioon kuin Helsingin käräjäoikeus aikaisemmin tänä vuonna. 46-vuotias helsinkiläismies tuomittiin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja huumausainerikoksesta.

Välikohtaus sattui viime vuoden joulukuun 25. päivänä, kun mies ei palannut vankilaan. Poliisipartio sai hälytyksen miehen asunnolle, ja mies oli mennyt asuntonsa parvekkeelle. Poliisi saapui paikalle poliisikoiran kanssa.

Miestä käskettiin tulemaan takaisin asunnon sisälle, mutta tämä kieltäytyi. Sen sijaan hän heitti ikkunan läpi hyllystön, joka osui poliisia olkapäähän. Mies yritti heittää uudelleen toisella esineellä, mutta ei onnistunut tässä.

Tässä vaiheessa poliisikoira päästettiin irti. Mies kuitenkin potki koiraa useita kertoja ja vastusti useasti poliisin toimintaa. Mies saatiin raudoitettua, mutta silti hän oli vastustanut poliisia muun muassa potkimalla ja hakkaamalla päätään lattiaan.

Miehen hallusta löydettiin myös 0,04 grammaa MDPV-muuntohuumetta sekä 5,8 grammaa metamfetamiinia.

Miehen tuomion koventamisperusteena käytettiin hänen aikaisempaa rikostaustaansa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.