Mainos

Mies pelasti emostaan eksyneet oravanpoikaset pyörremyrskystä – kissa otti pikkuiset hoiviinsa

Hyväsydäminen mies pelasti neljä oravanpoikasta pyörremyrskyn kourista. Perheen kissa otti poikaset hellään huomaansa, kunnes emo palasi hakemaan pienokaisensa kotiin.

Pyörremyrsky oli koitua oravaperheen kohtaloksi, kun neljä pientä poikasta joutui eroon emostaan. Erään neuvokkaan Peter-nimisen miehen ansiosta oravat selvisivät pahimman myrskyn yli, kertoo Love Meow -sivusto.

Peter löysi avun tarpeessa olevat pikkuoravat portiltaan ja otti ne kotiinsa suojaan. Hän hoivasi niitä neljän vuorokauden ajan yötä päivää syöttäen niille ravintoliuosta.

Perheen kissa Netty otti pienet vieraat hellästi vastaan ja hoivasi niitä kuin omiaan. Samalla tavalla kuin sitäkin oli hoidettu, kun se oli aikanaan otettu löytökissana taloon.

Myrskyn hieman laannuttua oravaemo palasi etsimään poikasiaan. Peter kuuli sen huudot ja alkoi valmistella poikasten palauttamista. Sää oli kuitenkin vielä sen verran huono, että poikasia ei voinut päästää heti ulos.

Kun myrsky vihdoin oli ohi, Peter siirsi poikaset talonsa terassille. Oravaemo kuuli niiden piipityksen ja tuli noutamaan poikasiaan. Yksitellen emo kantoi pienet pentunsa takaisin kotipesään.

Lähde: LoveMeow

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.