Mies lupasi antaa koko omaisuutensa pois, jos saisi itse kuolla – hämmästyi ihmisten reaktioista

Tuntemattomaksi jäänyt mies lupasi Facebook-kirpputorilla koko omaisuutensa jollekulle, jos vain itse saa kuolla.

Australialaismies kirjoitti Facebookiin synkästä suunnitelmastaan, mutta sai pian yllättyä ihmisten hyvyydestä. Tuntemattomaksi jäänyt mies lupasi Facebook-kirpputorilla koko omaisuutensa jollekulle, jos tämä joku vain tappaa hänet, kertoo News.com.au-sivusto

Miehen lupaamaan omaisuuteen kuului esimerkiksi pelikoneita, läppäreitä ja pelejä.

– Kaikki tämä, jos yksi ihminen toteuttaa toiveeni. Tämä ei ole vitsi, palvelus on yksinkertainen, mies kirjoitti ilmoitukseensa.

Hän toivoi kuolemaa itselleen.

– Olen ollut tässä samassa paikassa viisi vuotta, haluan kärsimyksen loppuvan, haluan mennä seuraavaan maailmaan, mies kirjoitti kommentoijille ja kuvasi maailmaa "kiroukseksi" itselleen.

Onko sinulla itsetuhoisia ajatuksia? Valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202, arkisin klo 9.00–07.00 viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00–07.00

Lähde ja lisätietoa: Mielenterveysseura.fi

Apua saapui kymmenien kilometrien päästä

Miehen kirjoitus kuitenkin herätti sadat huolestuneet, jotka ryntäsivät kommentoimaan kirjoitusta. Osa antoi oman numeronsa miehelle, jotta tämä voisi soittaa heille. Ne, jotka onnistuivat selvittämään ilmoituksen jättäjän asuinpaikan, ajoivat hänen luokseen – eräskin mies jopa 50 kilometrin päästä!

Itsetuhoinen mies oli eniten häkeltynyt saamistaan viesteistä, joissa hänelle vakuutettiin, että elämä on elämisen arvoista.

– Menetin jonkun itsemurhalle, eikä se lopeta tuskaasi. Ihmiset ympärilläsi tulevat elämään kuvaamasi tuskan kanssa, eräs kommentoija kirjoitti.

– Hae oikeaa apua, ystäväni. Olin siinä, missä sinä olet, vuosi sitten. Nyt elämä on ihanaa. Usko itseesi, toinen kannusti.

Miehen äidin mukaan poika vietiin saamaan asianmukaista hoitoa

Paikallinen ambulanssiyritys vahvisti aiheesta uutisoineelle lehdelle, että pelastusryhmä oli lähtenyt paikalliseen osoitteeseen asiakkaan itsetuhoisiin ajatuksiin liittyneen tehtävän vuoksi. He eivät voineet kommentoida asiaa yksityisyyssyistä.

Miehen äidiksi itseään kuvannut nainen kuitenkin kirjoitti myyntiryhmään viestin, jossa pyysi anteeksi ja kiitti samalla perheen saamasta tuesta. Naisen mukaan hänen poikansa oli "todella yllättynyt kaikkien kilteistä sanoista ja rohkaisusta".

Äidin mukaan poika vietiin saamaan asianmukaista hoitoa.

– Haluaisin (ryhmänne) jäsenten tietävän, miten kiitollinen heille olen, ja että poika on ok ja hänestä huolehditaan.

Lähde: News.com.au

***

3:03

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja