Mies alkoi kiusata tulevaa UFC-ottelijaa bussissa – pysäkillä odotti kosto

Nykyisin UFC:ssä kilpaileva vapaaottelija Liana Jojua on paljastanut, miten hän antoi aikoinaan häntä kiusanneelle vanhemmalle miehelle opetuksen.

Georgialainen Jojua, 26, muistelee olleensa tapahtumahetkellä 19–20-vuotias. Hän oli Moskovassa harjoituksissa ja matkusti bussilla. 

– Neljä paikkaa oli vapaana. Istuin yhteen ja asetin treenikassini toiseen. Edessäni oli kuitenkin kaksi muuta vapaata paikkaa, Jojua kertasi Eurosportille.

Sisään astui Jojuan arvion mukaan 50–55-vuotias mies, joka vaikutti olleen matkalla töistä kotiin. Miehellä oli puku päällä ja nahkalaukku käsissään.

– Hän sanoi todella tylyllä tavalla minulle: "Ota laukkusi pois." Vastasin hänelle: "Eikö täällä ole sinulle tarpeeksi tilaa?" Hän heitti laukkunsa pois ja alkoi loukata minua sanallisesti: "Ämmä!" ja niin edelleen.

– Olin järkyttynyt, koska minulla ei ollut koskaan ollut konflikteja aikuisten kanssa.

Jojua otti laukkunsa ja alkoi itkeä. Hän astui ulos päätepysäkillä, samoin mies. Mies oli heti ulkona loukannut Jojuaa etnisellä solvauksella ja ilmoitti "tulevansa näkemään hänet täällä uudestaan".

– Sen jälkeen heitin laukkuni ja aloin lyödä häntä, Jojua kertoi.

Kaksikko vaihtoi iskuja puolin ja toisin. Jojua harrasti noihin aikoihin thainyrkkeilyä ja osasi puolustaa itseään.

– Se oli hauska tilanne. Paikalla olleet mummot kommentoivat: "Mies! Häpeä!"

Jojua pääsi tarinan perusteella niskan päälle. 

– Mies ei selvästikään ollut valmistautunut. Hän ei ollut urheilija, vaan toimistotyöntekijä. Hän alkoi juosta pakoon. Minä juoksin hänen perässään. Laukkuni oli kuitenkin bussipysäkillä. Ajattelin: "Ok, hitot hänestä." Palasin takaisin ja otin laukkuni.

Nykyisin UFC:ssä kilpaileva Jojua debytoi vapaaottelijana vuonna 2015. Hänellä on ammattilaisena vyöllään kahdeksan voittoa ja neljä tappiota. 

Lue myös:

    Uusimmat