Miehelle vaaditaan kymmenen vuoden vankeutta Siuntion henkirikoksesta – Syyttäjä: Hakkasi ja potki naisystävänsä kuoliaaksi ja vei ruumiin viikon kuluttua metsään

Syyttäjä vaatii 60-vuotiaalle miehelle vähintään kymmenen vuoden vankeutta Siuntiossa tapahtuneesta henkirikoksesta. 

Syyttäjän mukaan mies hakkasi ja potki kolmekymppisen naisystävänsä kuoliaaksi. Epäilty rikos tapahtui miehen asunnolla tammikuussa.

Syyttäjän mukaan mies löi naista noin 20 kertaa nyrkillä ja potki tätä kovakärkisillä maihinnousukengillä. Lyönnit ja potkut kohdistuivat naisen päähän ja vartaloon, haastehakemuksessa sanotaan.

Väkivallanteon jälkeen mies lähti syyttäjän mukaan asunnosta ja jätti naisen makaamaan lattialle. Naisen ruumis oli asunnossa noin viikon ajan, minkä jälkeen mies kuljetti sen autolla metsään, haastehakemuksessa sanotaan.

Poliisi kertoi aiemmin, että uhrin ruumis löydettiin Lohjalta syrjäisestä paikasta maaliskuun alussa. Syytetty oli poliisin mukaan kertonut ruumiin paikan.

Syyttäjä vaatii Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa tänään alkaneessa oikeudenkäynnissä miehelle rangaistusta taposta ja hautarauhan rikkomisesta. Käräjäoikeuteen toimittamassaan ennakkovastauksessa syytetty myöntää kohdistaneensa naiseen väkivaltaa, mutta kiistää naisen olleen väkivallan tapahtuessa täysin puolustuskyvytön.

Lue myös:

    Uusimmat