Kimi Räikkönen hämmentää sopimusuutisoinnin keskellä: "Mitään ei ole allekirjoitettu"

8:29
C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen ennakoi Nürburgringin osakilpailua, joka ajetaan Saksassa tänä viikonloppuna.

Kimi Räikkösen mukaan torstaina usealle sivustolle levinneet uutiset hänen allekirjoittamastaan vuoden jatkosopimuksesta eivät pidä paikkaansa. Hän ei ole omien sanojensa mukaan tehnyt päätöstä jatkostaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Muun muassa Autosport ja Motorsport.com uutisoivat torstaina Räikkösen tekemästä vuoden jatkosopimuksesta Alfa Romeon kanssa. Sivustojen mukaan sopimus saatetaan julkistaa jo perjantaina Saksan Nürburgringillä.

Räikkönen kuitenkin kiisti täysin väitteet sopimuksesta astuttuaan itse median eteen torstaina. Pian punnitaan, voidaanko tässä tapauksessa luottaa lehdistön vai Räikkösen omaan sanaan.

– Jos uskotte uutisia, niin silloin se on totta, mutta minulla ei ole ikinä ollut mitään optiota sopimuksessani, joten ehkä se kertoo teille, ettei se ole totta, Räikkönen toteaa uutisoinnista Crash.net-sivuston mukaan.

Itse hän kertoo lopettaneensa juttujen lukemisen jo aikaa sitten, koska ”90 prosenttia on kaukana totuudesta”. Viesti on kuitenkin selvä: sopimusta ei vielä ole.

– En ole allekirjoittanut mitään. En allekirjoittanut viime viikolla tai kuukausi sitten tai eilen tai tänään, joten katsotaan, Räikkönen tokaisi.

– En tiedä, mitään ei ole vielä päätetty, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja