Mainos

"Kun saimme pojan, menetin aviomieheni" – Michele kertoo koskettavan tarinansa

Lapsen saanut Michele Brookhaus halusi sytyttää lemmenliekin uudelleen miehensä kanssa. Miestä asia ei kuitenkaan kiinnostanut. Michele kirjoitti aiheesta Huffington Postiin koskettavan kirjoituksen.

Michele Brookhaus nai aviomiehensä vain muutaman kuukauden päästä siitä, kun oli tavannut tämän. Parin yhteiselämän ensimmäiset vuodet olivat ylä- ja alamäkiä.

– Oli addiktio, oli salasuhde. Menenetystä, petos ja luottamuksen rapautuminen, Brookhaus muistelee.

Pari erosi, meni terapiaan ja palasi yhteen. Pian heille syntyi poika.

– Poika toi meidän takaisin yhteen. Olimme läheisempiä kuin koskaan. Meillä oli onnellinen lepotauko. Tyytyväisyys ja yhteen tuleminen, yhteinen visio tulevaisuudesta, Brookhaus muistaa.

"Se on tämän harmaan pilven hopeareunus"

Poika oli kuitenkin huono nukkumaan. Brookhaus ei saanut nukuttua ja uupui. Hänen miehensä sen sijaan loisti isänä.

– Mieheni oli fantastinen isä. Se antoi hänelle tarkoituksen, ja hän astui rooliin kauniisti. Hän nousi keskellä yötä, kun en kyennyt. Hän vei pojan asioille, jotta sain levätä. Se oli upeaa... Kunnes se ei ollut sitä, Brookhaus kirjoittaa.

– Muutamaa vuotta myöhemmin olin toipunut ja halusin löytää uuden yhteyden mieheni kanssa. Mutta oli liian myöhäistä. Menimme takaisin terapiaan.

– Mieheni ei ollut oikeastaan kiinnostunut. Hänelle oli tarpeeksi, se että hän oli isä. En voinut suostutella häntä katsomaan meitä parina.

Brookhaus ei jaksanut taistella, vaan erosi. Pojalle ero oli rankka: hän oli 7-vuotias, potki, huusi ja itki. Brookhaus itki poikansa kanssa.

–  Tänä päivänä hän on upea nuori mies. Hän on itsenäinen, ajattelevainen ja rakastava. Hänellä on upea suhde sekä minuun että hänen isäänsä. Joten kyllä… Menetin mieheni, kun saimme lapsen. Mutta SAIN lapsen. Ja hän on upea lapsi! Arvostan aviomiestä, joka antoi minulle tämän lapsen; se on tämän harmaan pilven hopeareunus.

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.