Mestarien liigan karsinnoissa veikeä tilanne – pelaaja suti tyhjää, kunnes helähti oikein komeasti

Slavia Prahan Peter Olayinka suti maalipaikassa Midtjyllandin vieraana palloon ensin olemattoman osuman, kunnes naulasi toisen yrittämänsä komeasti sisään. Slavia johtaa nyt jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen toista osaottelua ja koko otteluparia 1–0.

Tilanne nähtiin pelin kolmannella minuutilla. Slavian Nicolae Stanciu jakoi kulmapotkun maalille, jossa Olayinka otti muutaman askeleen taakse ja yritti ampua. Ensimmäinen osuma jäi kuitenkin suutariksi. Pallo pomppi paikoillaan, ja Olayinka oli toisella yrittämällään terävä. Nigerialaisen vasen jalka saatteli pelivälineen Midtjylland-maalivahti Jesper Hansenin käsien kautta verkon perukoille, ja Slavia siirtyi 1–0-vierasjohtoon. Kyseisissä lukemissa siirryttiin tauolle.

Ottelun avausosa päättyi Tshekissä maalittomaan tasapeliin, joten Slavia johtaa nyt otteluparia 1–0. Tanskalainen Midtjylland tarvitsee Mestarien liigan lohkovaiheeseen päästäkseen nyt voiton, kun taas Slavialle riittäisi vierasmaalisäännön turvin tasapelikin.

Illan muissa otteluissa kreikkalainen PAOK ja venäläinen Krasnodar ovat 0–0-tilanteessa, ja itävaltalainen Red Bull Salzburg johtaa israelilaista Maccabi Tel Avivia 2–1.  Krasnodar johtaa otteluparia PAOKia vastaan maalein 2–1 ja Salzburg on Maccabia edellä 4–2.

Mestarien liigan karsinnat päättyvät tänä iltana.

Mestarien liigan karsintaotteluita voi seurata C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.