Mainos

Meripäiviä juhlitaan Kotkassa - katso sääennuste

Kotkan Meripäivät täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Torstaina alkavien Meripäivien aikana saadaan sekä aurinkoa että sadetta.

Meripäiviä on järjestetty Kotkassa vuodesta 1962 alkaen, tosin 1970-luvulla oli muutaman vuoden tauko. Viime vuonna Meripäivillä vieraili neljän päivän aikana noin 200 000 kävijää ja samaa odotetaan nyt.

Meripäivien alussa torstaina on sadekuurojen mahdollisuus, illaksi kuitenkin poutaantuu.

– Perjantaina ja lauantaina päivällä Meripäiviä vietetään aurinkoisessa säässä. Päivän ylin lämpötila on 22-23 astetta. Seuraavia sateita odotetaan lauantai-illaksi ja myös sunnuntai vaikuttaa sateiselta. Tässä vaiheessa voi myös ukkostaa, sanoo MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi.

Meripäivien pääesiintyjiä ovat torstaina muun muassa Chisu, Paleface ja Jukka Poika. Perjantaina esiintyvät muun muassa Roxette sekä Haddaway ja lauantaina Yö, Leningrad Cowboys ja Popeda.

Konserttien lisäksi Kotkassa on muun muassa Merimarkkinat, Meripäivänjuoksu, Miss Meripäivä -kilpailu sekä katuteatteriesityksiä. Lapsille on omat Lasten Meripäivät.

– Torstai-iltana on juhlaparaati, jossa on mukana noin 70 erilaista ryhmää soittajista voimistelijoihin, kertoo Meripäivien tapahtumajohtaja Laura Päiviö-Häkämies.

Meripäiviä vietetään torstaista sunnuntaihin saakka.

Katso perjantaille ulottuva sääennuste:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.