Mercedes-tähdeltä ivallinen lausunto Red Bull-kuskista: "Jotain tyydyttävää"

George Russell kertoi yllättyneensä Sergio Perezin hitaasta vauhdista Italian GP.ssä viikonloppuna.

Perez lähti kilpailuun viidennestä lähtöruudusta Russellin takaa. Britti odotti, että Perez ampaisisi Red Bullillaan nopeasti ohitse, mutta sitä saatiin odottaa pitkälle kilpailuun.

– Olen yllättynyt, kuinka kauan Checolla kesti päästä ohitseni, sillä heidän autonsa kulkee aivan ylivoimaista vauhtia, Russell virnisteli kisan jälkeen Daily Mirrorin mukaan.

– He olivat todella nopeita kovavauhtisissa mutkissa. Se johtuu luultavasti renkaiden kulumisesta, joka oli heillä parempaa kuin meillä muilla. Olen todella tyytyväinen, että pystyin pidättelemään häntä niin pitkään.

Lopulta MM-sarjassa toisena oleva Perez ohitti Mercedes-kuljettajan kierroksella 16. 

– Siinä on jotain tyydyttävää, kun pystyt pitämään tuollaisen auton takanasi noin pitkään. Otan sen positiviisena asiana, että en tehnyt niillä kierroksilla virheitä, mutta valitettavasti meillä ei vain ollut vauhtia, Russell totesi.

Perez on saanut osakseen paljon kritiikkiä, koska ei ole pystynyt haastamaan tallikaveriaan Max Verstappenia kunnolla kauden missään vaiheessa. Verstappen johtaa MM-sarjaa 145 pisteellä ennen Pereziä. Italian GP:ssä nähtiin yksi rajuimmista eroista kaksikon välillä, kun aika-ajossa Perez hävisi hollantilaiselle peräti 1,313 sekuntia.

Russellin tallitoveri Lewis Hamiltonkin yhtyi meksikolaisen kritisoijiin.

– Omasta mielestäni kaikki minun tallikaverini ovat olleet vahvempia kuin mitä Maxin tallikaveri. Jenson (Button), Fernando (Alonso), Russell,  Valtteri (Bottas), Nico (Rosberg). He ovat kaikki olleet todella, todella vahvoja ja varmoja. Max ei ole joutunut kisaamaan ketään vastaan samalla tavalla, Hamilton kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat