Mercedes-pomo huvittui erikoisista Max Verstappen -huhuista – "Saimme hyvät naurut"

Red Bull -pomo Helmut Marko levitti hiljattain huhua, jonka mukaan Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff soittelisi usein Max Verstappenille. Erikoiset väitteet saivat Wolffin huvittuneeksi.

Marko väitti saksalaiselle Auto Bild -lehdelle antamassaan haastattelussa, että tietää Wolffin olevan jatkuvasti yhteydessä tähtikuljettajaansa. Max Verstappenin isä Jos Verstappen ampui huhut Kiinan osakilpailun yhteydessä alas, mutta nyt myös Toto Wolff on avannut sanaisen arkkunsa aiheeseen liittyen.

– Saimme aika hyvät naurut. Minulla ei ole Maxin numeroa, enkä ole koskaan puhunut hänelle puhelimessa. Olen tuntenut Josin jo pitkään ja pidän häntä ystävänäni, Wolff kommentoi huhua motorsport.comin mukaan.

Wolff myöntää pitävänsä yhteyttä Josiin, mutta kaksikko ei koskaan käsittele keskusteluissaan Maxia tai hänen uraansa.

– Puhumme vauvoista, kartingista ja siitä milloin pistämme vauvamme ajamaan kartingia yhdessä. Emme ole puhuneet Maxista, emmekä hänen sopimuksestaan. Max on erittäin omistautunut Hondalle ja Red Bullille, Wolff vakuuttaa.

Mercedeksen ohjaksissa tällä kaudella ajavat tuttuun tapaan Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton. Wolff painottaa vahvasti, ettei Mercedeksellä ole mitään syytä vaihtaa kuljettajiaan.

– Olemme sitoutuneita kuljettajiimme, emmekä aio osallistua minkäänlaisiin keskusteluihin, eivätkä aio Jos ja Maxkaan, joten en osaa sanoa, mistä tämä huhu peräisin, Wolff painottaa. 

Lue myös:

    Uusimmat