Mercedes-pomo avaa Valtteri Bottaksen tilannetta: "Jos ei yllä odotetulle tasolle, on aina joku, joka ottaa paikkasi"

Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff avaa, missä tallin F1-kuskin Valtteri Bottaksen kanssa mennään.

Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa kattaa tämän kauden, mutta jatkosta ei ole varmuutta, sillä seuraavasta vuodesta on ainoastaan optio. Yhtenä potentiaalisena uhkaajana on pidetty Mercedeksen varakuljettajaa Esteban Oconia ja myös Red Bullin Max Verstappenin mahdollisuudesta siirtyä Mercedekselle on käyty spekulaatiota.

– Jokainen F1-kuljettaja tietää, että jos hän ei yllä odotulle tasolle, on aina joku toinen, joka ottaa paikkasi. Valtteri tietää, että hänen täytyy suoriutua hyvin. Hän on tiimissä, jossa hän voittaa mestaruuden, ja hän vaatii sitä itseltään, Wolff sanoi Motorsport-Total.comin mukaan.

Bottaksen tallikaveri, viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton johtaa MM-sarjaa 31 pisteellä ennen nastolalaista. Aika-ajotilastossa Hamilton on edellä 6–3, mutta aika-ajoissa kaksikon erot ovat tällä kaudella usein olleet pieniä.

– Aika-ajoissa hän (Bottas) ajaa oikeastaan Lewisin tasolla. Hänen täytyy vain olla tietoinen vahvuuksistaan. Hänellä on potentiaalia, ja se täytyy saada tuotua radalle, Wolff kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat