Mainos

Meikkitaiteilija paljastaa: Viisi tyypillisintä asiaa, joissa naiset mokaavat – ota näistä opiksesi!

Pienikin meikkimoka voi saada sinut näyttämään avaruusoliolta filmitähden sijaan, meikkitaiteilija muistuttaa. 

Vaikka omistaisit laatikollisen meikkejä ja olisit katsonut kaikki mahdolliset opasvideot, kasvosi eivät siltikään näytä samalta kuin muotilehden kannessa. Kuulostaako tutulta? Yli kaksi vuosikymmentä meikkitaiteilijana työskennellyt Maddie Pearcen paljastaa nyt viisi meikkimokaa, johon yllättävän moni meistä sortuu.

Kun luovut seuraavista asioista, voit päästä askeleen lähemmäksi haluttua lopputulosta.

1. Lisäät liikaa kerroksia

Aivan kuten monessa muussakin asiassa, vähemmän on itse asiassa enemmän.

– Suurin virhe, jonka virheetöntä meikkiä etsivät ihmiset tekevät, on se, että he lisäävät sitä liikaa. He ajattelevat, että jos he peittävät kaiken, lopputulos tulee olemaan täydellinen. Todellisuudessa käy kuitenkin niin, että kun lisäät kerroksen kerroksen päälle, ne vievät kaiken elon iholtasi, Pierce toteaa.

Meikin tulisi korostaa henkilön ainutlaatuisia piirteitä ja persoonallisuutta, ei peittää niitä kaiken meikkivoiteen ja glitterin alle.

2. Kopioit muiden meikkityyliä

Vaikka jonkun henkilön meikki näyttäisikin täydelliseltä, kannattaa kuitenkin muistaa, että jokainen ihminen on yksilö aina ihoväriä ja kasvonpiirteitä myöten. Beyoncé on Beyoncé ja sinä olet sinä. Ennen meikkineuvojen noudattamista Pierce kehottaakin pohtimaan, mitä yrität niillä saavuttaa. Idolisi tyyli ei välttämättä sovi lainkaan sinun kasvoillesi.

– Olen nähnyt monien yksinkertaisesti kopioivan toisia ilman ymmärrystä siitä, miksi he tekevät niin kuin tekevät. Ihmiset saattavat esimerkiksi laittaa samoja rajauksia samoihin paikkoihin ottamatta huomioon omien kasvojensa muotoja, Pierce toteaa.

3. Et huolehdi terveydestäsi

Jos ihosi näyttää elottomalta, se ei välttämättä johdu meikistä vaan siitä, ettet syö riittävästi vihanneksia ja hedelmiä. Jos tavoitteenasi on hankkia itsellesi yhtä terve ja kaunis iho kuin muotilehtien kansissa poseeraavilla naisilla, Pierce muistuttaa terveellisten elämäntapojen tärkeydestä. Huolehdi itsestäsi, juo runsaasti vettä ja syö terveellisesti.

4. Et häivytä kunnolla

Aivan kuten taulunkin maalaamisessa, myös meikatessa tarvitaan erilaisia välineitä. Vaikka oikeanlaiset välineet vaatisivatkin hieman investointia, lopputulos on taatusti sen arvoinen.

– Mielestäni yksi pahimmista virheistä, jonka voit meikkiä lisätessäsi tehdä, on se, ettet häivytä sitä oikein, Pierce toteaa.

Vaikka tämä vaatisikin hieman aikaa ja oikeita välineitä, saumattomasti luomellasi liukuva väri on taatusti kauniimpi näky kuin väriyhdistelmä, jonka raja vaihtuu jyrkästi. Toiseksi lähes yhtä pahaksi virheeksi Pierce mainitsee liian korostustuotteiden käyttämisen, joka saattaa saada sinut näyttämään filmitähden sijaan avaruusoliolta.

– Uskon, että kulmakarvojen ja korostamisen kanssa ihmiset putoavat samaan ansaan kuin itseruskettavienkin kanssa. Kun olet itse tottunut näkemääsi, alat lisätä niitä enemmän ja enemmän.

5. Unohdat, että kulmakarvat ovat serkkuja, eivät sisaruksia

Ihmiskasvot eivät ole koskaan symmetriset, eivätkä ole myöskään kulmakarvasi. Piercen mukaan ei kannata tuhlata aikaa siihen, että yrittäisit maalata ne identtiseksi – lopputulos ei todellakaan ole vaivan arvoinen.

Videolta löydät lisää vinkkejä kulmakarvojen meikkaamiseen. 


Lähde: Independent

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.