Mainos

Meikkitaiteilija kertoo mikä on nyt in

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia kertoo muun muassa, minkälainen tyyli on nyt in ja kuinka ongelmaihoa hoidetaan.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Vihreiden silmien korostaminen

Hei, miten saisin korostettua vihreitä silmiäni ilman että käyttäisin tummaa luomiväriä? Yläluomeni ei näy silmäni ollessa auki. Normaalisti käytän vaaleaa luomiväriä, mutta silloin vihreät silmäni ikään kuin muuttuvat harmaiksi ja sinertävän oloisiksi.

Meikkitaiteilija vastaa:

Käytä vaaleaa luomiväriä, koska se avaa silmiäsi paremmin kuin tumma silmämeikki. Yhdistä vaaleaan luomiväriin värillinen rajaus. Tee rajaus kajal-kynällä tai puuterimaisella luomivärillä käyttämällä sivellintä apunasi. Valitse sävyksi esimerkiksi liila, se korostaa vihreitä silmiäsi erinomaisesti.

Mikä on in?

Hei, voisitko hieman avartaa käsitystäni nykyajan meikistä, hiuksista ja muutenkin kauneudesta? Minkälaista tyyliä nykyaikana suositaan? En ole itse kauhean muotitietoinen, joten olisi kiva saada tietää nykymaailman trendeistä ja millainen nykynainen on kauneimmillaan.

Meikkitaiteilija vastaa:

Tämän päivän trendi on ehdottomasti korostaa parhaita puoliaan ja näyttää itseltään, niin että hyvä olo näkyy kasvoistakin.

Syksyn muodikkaimmat sävyt ovat ruskeaa ja liilaa. Myös harmaa näkyy vahvasti syksyn meikissä ja vaatteissa. Silmämeikki on nyt tumma ja huuletkin punataan voimakkaasti.

Korostan kuitenkin vielä, että tärkeintä on löytää tyyli joka sopii itselle ja jossa viihtyy parhaiten. Sävyjä vaihtamalla saa sitten aina lisää muodikkuutta lookkiin helposti ja vaivattomasti.

Sekaihon hoitotuotteet

Mitä neuvoisit sekaiholle hoitotuotteeksi? Kasvoni ovat aamuisin kuivat ja kasvoveden käytön jälkeen hetkellisesti ok, mutta päivän mittaan iho rasvoittuu hiljalleen. Käytänkö avuksi siis kuorintaa tai kosteusvoidetta?

Meikkitaiteilija vastaa:

Testaa kosteusvoiteeksi pintakuivalle sekaihollesi Moisturising Day Care -päivävoidetta. Se kosteuttaa tehokkaasti, mutta pitää ihon raikkaana ja mattapintaisena pitkään.

Suosittelen myös säännöllistä kuorintaa ja naamioita, noin kerran viikossa käytettäviksi.

Ongelmaihon hoito-ohjeet

Ihoni on ohentunut ja se kuivuu pinnasta. Pigmenttiä on todella vähän, eli en rusketu helposti, mutta palan. Yleissävy on lähinnä harmaantunut, huonosti pesty lakanavalkoinen. Hiukseni ovat enimmäkseen punertavan ruskeat, silmissäni on sinistä, vihreää ja harmaata. Ikä näkyy lupsahtaneissa silmäluomissa. Suunnittelepa meille "superikäluokkien" ladyille heleä meikki. Ikä saa näkyä, mutta fiksusti.

Meikkitaiteilija vastaa:

Heippa! Tee meikistä kevyt, mutta siisti ja huoliteltu. Se sopii hyvin kuvailemaasi ilmeeseen. Testaa kasvolle ohutta ja luonnollista, erittäin kosteuttavaa Teint Delight -geelimeikkivoidetta. Puuteroi iho kevyesti Ideal Finish -kivipuuterilla. Sipaise kasvoille isolla siveltimellä Stay Real Terra Powder -aurinkopuuteria. Se antaa iholle raikkautta ja hehkua.

Tee silmämeikki Creative Eyes Pure Diamonds -luomiväripaletin sävyillä 485 Magnetic Browns. Levitä tumma sävy ulkonurkkaan ja luomivakoon, häivytä keskiruskealla värillä ja lisää lopuksi vaalein sävy liikkuvalle luomelle.

Rajaa silmät pehmeällä Soft Liner kajalkynällä. Se levittyy helposti eikä kasaudu juonteisiin. Lisää ripsiin Max Volume Twist -maskaraa, jolla voit säädellä millaiset räpsyripset kuhunkin päivään tahdot.

Sipaise poskiin kevyesti Stay Real Blush poskipunaa 01 Shades of Rose ja huuliin Volume Shine Ultra Glossy kiiltopunaa 04 Toffee.

Aknearpien parantuminen

Hei! Jokin aika sitten otsani iho meni kovin näppyläiseen kuntoon. Jonkinlaista akneakin se saattoi olla, mutta muuten en ole ikinä kärsinyt aknesta. Olen vihdoin saanut melkein kaikki näpyt pois, mutta nyt ongelmana ovat näpyistä jääneet punaiset jäljet, joista en ole varma ovatko ne arpia vai parantuvatko vielä? Osaatko sanoa?

Olen aika hyvin saanut peitettyä jälkiä Nivean Ideal Finish -meikkivoiteella. Parantuvatko jäljet vaikka käyttäisinkin meikkivoidetta niiden päällä?

Meikkitaiteilija vastaa:

En osaa valitettavasti sanoa näkemättä, ovatko kuvailemasi punaiset jäljet arpia. Meikkivoiteen käyttö suojaa ihoa, joten siitä ei todellakaan ole ihollesi haittaa, kunhan vaan muistat puhdistaa ihosi huolellisesti aamuin illoin.

Suosittelen sinua varaamaan ajan kosmetologille kasvohoitoon. Ammattilainen osaa kertoa sinulle mistä otsan ihossasi on kyse ja antaa kotihoito-ohjeet mukaan.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.