Meiju Suvas rohkeista kappaleistaan: Mielestäni aika kesyjä

Räväkkä Meiju Suvas viihdyttää tanssikansaa kesällä niin uusilla kuin vanhemmillakin kappaleillaan.

Meiju Suvaksen uusi albumi Missä milloin vaan ilmestyy kauppoihin keskiviikkona. Albumilta on saatu jo esimakua rohkean Yhden yön -singlen myötä. Kappaleessa lauletaan kiihkeästä yhdestä yöstä. Meiju on aiemminkin säväyttänyt leikkimielisillä kappaleillaan, kuten menevällä Pure mua -hitillään. MTV3.fin haastattelussa reipas laulaja kuitenkin toppuutteli kappaleidensa sanoitusten rajuutta.

– Ei niissä sinänsä ole mitään hurjaa lyriikkaa, vaikka ajan henki onkin sinänsä raju. Varmaan tämä aika antaa enemmän vapauksia ja ihmiset tarvitsevat herättelyä tekstien myötä. Tämä on nyt tätä päivää, mutta ei minulla mielestäni mitään hirvittävän sokeeraavia lyriikoita ole, vaan kesyjä, jotka jättävät sitten ihmisten mielikuville valtaa, Meiju analysoi.

30 vuoden ajan iskelmätaivaan tähtenä loistaneen Suvaksen albumeilta löytyy myös rakkaudesta herkästi kertovia balladeja. Osassa Meijun kappaleista viitataan seksiin ja vallattomaan meininkiin, mutta kuitenkin vain kauniisti vihjaten.

– Asioista puhutaan rohkeasti ja sanotaan asiat niin kuin ne ovat. Sana Mustonen on armoitettu, nimensä mukaan hänellä on sana on hallussa. Hienot sanat on laittanut minulle suuhun, Suvas kiittelee sanoittajaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja