Meiju Suvas: Nuoret miehet lähestyvät keikoilla

Meiju Suvas villitsee sekä nuoria että vanhoja miehiä keikoillaan.

Laulaja Meiju Suvas saa keikoillaan yleisön liekkeihin muun muassa menevillään hiteillä Pure mua ja Tahdon sinut. Ensi viikolla uuden albuminsa julkaiseva Meiju Suvas kuvaileekin suomalaisen yleisön heräävän kunnolla eloon kesän ja lomien myötä.

– Kesä vähän villitsee ja vapauttaa, kun ihmisillä on lomat. Suomalaiset heräävät villimpään menoon kesällä ja laivoilla ollaan kuin ulkomailla, enemmän tanssitaan ja lauletaan mukana, Meiju kuvailee.

Meiju kuvailee hänen keikoillaan käyvän välillä jopa kolme sukupolvea, kun nuoresta asti Meijua fanittaneet äidit saapuva paikalle lapsensa ja lapsenlapsensa kanssa. 53-vuotias Meiju myöntää, että myös nuoret miehet lähestyvät innokkaasti laulajaa.

– Onhan niitä. Se nyt on sellaista meininkiä ja jonkinlaista diggailua. Ikähän on nykyään lähinnä sellainen numerolooginen järjestelmä ja ihmiset iättömiä. Mäkin pyrin piristämään itseäni sillä, että höpsöttelen menemään ja tämähän menee sitten vähän siihen piikkiin, että ikään kuin pelailen nuorten kanssa, Meiju kertoo.

Artistina Meiju on paljon ihmisten ja erilaisten tunnetilojen kanssa tekemisissä, joten laulaja osaa nopeasti aistia, millä mielellä miehet häntä lähestyvät.

– Se on sellaista hassuttelua, että kaikilla on hauskaa. Jos se vain tuntuu hyvältä ja huomaa, että siinä ei ole mitään viritelmää. Tilanteet pystyy yleensä hyvin handlaamaan ja luovimaan niiden mukaan.

Missä Meijulla menee fanien tuttavallisuuden suhteen raja?

– Pitää pitää oma koskemattomuusalue, olen läsnä, mutta ei saa tulla iholle liikaa. Jos joku käy käsiksi, niin siinä menee raja. Osaan kyllä pitää puoleni ja sitten hermostun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja