Megatähdet kertovat, miltä tuntuu olla kurvikas: "Yrittäkääpä juosta DD-kupin rintojen kanssa"

Tässä listauksessa 10 muodokasta megatähteä kertovat rehellisen mielipiteensä siitä, minkälaista on elää kurvikkaana naisena. 

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2017

Kymmenen uhkeaa megatähdeä avautuvat elämästään muhkean rintavarustuksen ja takamuksen kanssa. Peppu ja tissit keräävät katseita ja herättävät keskustelua, mikä ei aina ole hyvä asia. Toisaalta muodoistaan pitää osata olla myös ylpeä. 

Minkälaista muodokkaan naisen elämä on?

Emily Ratajkowski, 27

– Se on vähän niin, että minun kanssani ei haluta työskennellä, koska rintani ovat liian isot. Mutta mitä vikaa rinnoissa on? Ne ovat kaunis, femiininen asia, jota on syytä juhlia. Mitä väliä niillä on? Rinnat ovat upeat, jos ne ovat isot, ja ne ovat upeat, jos ne ovat pienet. Miksi siitä pitää tehdä numero? 

Serena Williams, 37

– Kun olin nuorempi, oli vaikea tavata laihoja urheilijoita, kun minulla itselläni oli vain lihaksikkaita kurveja ja olin todella rintava. Yrittäkääpä juosta DD-kupin rintojen kanssa, jotka pomppivat seitsemän senttiä ylös ja alas! Se on häiritsevää, puhumattakaan vaarallisuudesta, sillä nehän voivat revähtää.

Jennifer Lopez, 49

– Vuosia sitten, kun saavuin Los Angelesiin näytelläkseni, laulaakseni ja tanssiakseni sekä aloittaessani In Living Color -sarjassa, olin liian painava. Reiteni olivat liian isot, peppuni oli aivan liian iso, minulla oli pieni vyötärö, enkä näyttänyt samalta kuin muut ja tiesin sen. Mutta lopulta olen tiedostanut, että tällainen minä olen ja olen erilainen kuin mihin ollaan totuttu, mutta se on kaunista. 

Ashley Graham, 31

– Mieheni kutsuu minua pepuksi ja uskon, että minun ei tarvitse selittää sitä sen enempää.

Kate Upton, 26

– Toivon joka päivä, että minulla olisi pienemmät rinnat, sillä haluaisin pukeutua rintaliivittömiin spagetti-toppeihin tai käyttää pienimpiä bikinimalleja. Joka ikinen päivä ajattelen, että se olisi niin paljon helpompaa, varsinkin siinä mielessä, että ihmiset eivät jatkuvasti toisi niitä (tissejä) enää esille. Mutta kuten sanotaan, ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella.

Ariel Winter, 20

– Olin 13 tai 14, kun näytin jo 19 vuotiaalta. Yhtäkkiä, ihmiset eivät halunneet enää puhua töistäni, vaan ainoastaan tissivaostani. Kun menen palkintotilaisuuksiin, näen seuraavana päivänä, kuinka kaikki keskustelevat internetissä siitä, kuinka minun ei olisi pitänyt näyttää miltä näytin ja pukeutua sillä tavalla. Keskustelu syntyy minun ulkonäöstäni eikä siitä, mitä teen työkseni, eli kaikesta siitä, mistä en haluaisi keskusteltavan. Aloin jopa saada viestejä vanhemmilta miesfaneiltani, ja sanotaanko ihan suoraan, että ne olivat iljettäviä.

Kim Kardashian West, 38

– En ymmärrä, miksi minun takapuolestani keskustellaan. En vain tajua sitä. Joskus kyllästyn puhumaan siitä... suurimmalla osalla naisista on kuitenkin sellainen.

Jessica Simpson, 38

– Tosiasia on, että tisseilläni on oma elämänsä. Heillä on oma tapansa tuoda itsensä esille. Aikoinaan luulin, että joudun rintaleikkaukseen, mutta lasten saamisen jälkeen katsoin itseäni peilistä ja ajattelin, että minun rintani ovat edelleen todella suuret, mutta pidän niistä juuri sellaisina, kuin ne ovat. Niissä on oma vahvuutensa ja aviomieheni Eric rakastaa niitä yhä.

Christina Hendricks, 43

–  Isojen rintojen takia shoppailu on ollut minulle vuosien aikana vaikeaa, mutta olen oppinut silti rakastamaan niitä. On todella outoa, kun ihmiset jatkuvasti tiedustelevat, ovatko rintani aidot vai eivät. Ne ovat niin takuuvarman aidot, että ihminen, joka olisi koskaan nähnyt tai koskenut rintaa, tietäisi sen kyllä!

Nina Agdal, 26

– Ystäväni vitsailevat aina siitä faktasta, että missä tahansa olenkin, aina kun käännyn, tönäisen tavaroita, sillä unohdan peppuni olemassaolon. Kaupoissa kaadan laseja tai kynttilöitä tai mitä ikinä!

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja