Meeri Koutaniemi puhuu rohkeasti intohimostaan: "Tanssi on vienyt kehoni ja mieleni aina toiseen todellisuuteen"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tähdittävä Meeri Koutaniemi kertoo, että tanssi on hänelle intohimo.

Valokuvaaja, journalisti ja dokumentaristi Meeri Koutaniemi, 31, tanssii keskellä olohuonetta, vaikka kukaan ei näkisi tai vaikka ympärillä olisi koko brasilialaisen kylän yhteisö. Tanssi on Meerille intohimo, jonka saloihin hän pääsee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä hyppäämään viimeinkin täysillä.

LUE MYÖS: Mikael Jungner on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa: "Ensin ajattelin, että en missään nimessä lähde mukaan, mutta sitten..."

Koutaniemi aloitti kansainvälisen kuvaajauransa jo 19-vuotiaana, joten mahdollisuutta säännölliseen treenaamiseen ei ole ollut. Tanssi on kuitenkin kulkenut matkassa aina. Se on hänelle myös terapiamuoto, jolla surua saa taitettua pienemmäksi tai iloa isommaksi.

Nyt luvassa on iso henkinen ja fyysinen matka. Tanssi on vienyt kehoni ja mieleni aina toiseen todellisuuteen, Meeri pohtii.

Mihin ikinä tie viekään, sinne ei mennä liiallisella vakavuudella – ainakaan, jos siltä ei tunnu. Vahvuuksinaan Koutaniemi pitää leikkisää luonnettaan. Hän kertoo menevänsä aina myös TTK:ssa sisäisellä poltteella tekniikka seuraa sitten perässä.

Tanssinopettajakseen Koutaniemi saa Matti Puron, joka tuntuu käyvän samalla polttoaineella. Yhteinen aaltopituus on löytynyt heti ja Matti kertoo, että Meerin jalka nousee ja heittäytymiskykyä löytyy. Matin mielestä Meeristä huokuva ennakkoluulottomuus on todella inspiroivaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja