McGregorin pyöräreissu päättyi New Yorkiin

Skottilainen näyttelijä Ewan McGregor, 33, päätti torstaina kolme kuukautta jatkuneen moottoripyörämatkansa. 32 000 kilometriä pitkän matkansa aikana McGregor ajoi ystävänsä, näyttelijä Charley Boormanin, 37, kanssa lännestä itään edeten koko Euraasian ja Pohjois-Amerikan läpi.

Boormanin ja McGregorin matka alkoi Lontoosta ja kulki Euroopan läpi Siperiaan ja Mongoliaan. Sieltä miehet matkasivat Alaskaan, josta ajoivat Pohjois-Amerikan läpi New Yorkiin. - Tämä oli hyvä tekosyy ajaa moottoripyörällä hyvin, hyvin pitkä aika, kertoi matkalla pitkän (ja punaisen) parran kasvattanut McGregor tiedotusvälineille.

Matkan vaikein osa oli McGregorin mukaan Mongolian läpi kulkeminen: - Siellä ei ollut tietä, pelkkää soraa. Yhtenä päivänä ajoimme 14 tuntia ja pääsimme tuskin 50 kilometriä eteenpäin. Mutta aurasimme tietämme eteenpäin. Se oli uskomatonta. Opin paljon ihmisyydestä.

Miesten matkasta tullaan julkaisemaan Long Way Round -niminen dokumentti elokuussa. McGregor ja Boorman kuvasivat matkaansa kädessäpidettävillä ja moottoripyöriin kiinnitetyillä kameroilla. Heidän päiväkirjoistaan tullaan myös julkaisemaan Atria Books -kustantamon toimittama kirja Long Way Round.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja