Matthew Perryn testamentti julki – mahdollisilla lapsilla ei olisi ollut oikeutta edesmenneen tähden omaisuuteen

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Näin Matthew Perryn yllättävästä kuolemasta uutisoitiin lokakuussa 2023.

Lokakuussa 2023 kuolleen näyttelijän Matthew Perryn testamentista on julkaistu yksityiskohtia.

Frendit-tähti Matthew Perry kuoli 54-vuotiaana lokakuussa 2023. Nyt People on saanut haltuunsa oikeudellisen asiakirjan, josta käy ilmi yksityiskohtia näyttelijän testamentista.

Testamentin mukaan suurin osa Perryn omaisuudesta sijoitetaan Alvy Singer Living -rahastoon, joka näyttää olevan nimetty Woody Allenin  Alvy Singer -roolihahmon mukaan, jota Allen näyttelee Annie Hall -elokuvassa. Perry laati kyseisen asiakirjan vuonna 2009. 

Perryn isä John Perry ja äiti Suzanne Morrison on nimetty testamentissa edunsaajiksi. Myös sisarpuoli Caitlin Morrison ja ex-tyttöystävä Rachel Dunn on mainittu edunsaajien joukossa. 

Dunnin kanssa tähti seurusteli 2003–2005. Perry paljasti vuoden 2022 Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu -elämäkerraan, että olisi kosinut Dunnia, ellei olisi jänistänyt.

Perry ilmoitti testamentissaan, että hänen mahdolliset lapsensa eivät olisi olleet oikeutettuja käyttämään hänen omaisuuttaan. Perryllä ei ollut lapsia. 

Asiakirjasta käy ilmi, että Perryllä oli kuollessaan yli miljoonan dollarin, eli yli 915 tuhannen euron, arvosta henkilökohtaista omaisuutta, jonka hänen kuolinpesänsä toimeenpanijat Lisa Ferguson ja Robin Ruzan ovat jo sijoittaneet rahastoon.

Ruzan, joka on Mike Myersin ex-vaimo, oli Celebrity Liar -peliohjelman vastaava tuottaja, jossa Perry esiintyi vuonna 2010. Ferguson oli Perryn pitkäaikainen manageri. 

Perryn testamenttia koskeva kuuleminen on määrä järjestää keskiviikkona 10. huhtikuuta Los Angelesissa.

Perry kuoli lauantaina 28. lokakuuta 2023 Los Angelesin kodissaan. Joulukuussa ruumiinavausraportista paljastui, että näyttelijän kuolema johtui ketamiinin akuutista vaikutuksesta. Hukkuminen, sepelvaltimotauti ja buprenorfiinin vaikutukset lueteltiin myös myötävaikuttaviksi tekijöiksi hänen kuolemaansa, joka todettiin tapaturmaiseksi. Buprenorfiinia käytetään opioideista vieroittautumiseen. 

Ruumiinavauksessa todettiin, että Perry, joka oli tiettävästi ollut kuivilla 19 kuukautta, oli ketamiini-infuusiohoidossa, ja hänen viimeisin hoitonsa tapahtui vain puolitoista viikkoa ennen hänen kuolemaansa. Kuolemansyyntutkija totesi kuitenkin, että hänen elimistössään kuolinhetkellä ollut ketamiini ei voinut olla peräisin kyseisestä infuusiohoidosta, koska ketamiinin puoliintumisaika on 3–4 tuntia tai vähemmän.

Ennen kuolemaansa Perry kertoi avoimesti kamppailustaan riippuvuuksien kanssa. 

Perry haudattiin marraskuussa Forest Lawn Memorial Parkin hautausmaalle Hollywood Hillsiin. Hautajaisiin osallistui Perryn perheenjäsenten lisäksi myös koko muu Frendien näyttelijäviisikko: Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc ja Lisa Kudrow.

Lähde: People, US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat