Matikainen-Kallström kirjoitellut aktiivisesti antidopingasioista

Kansanedustaja Marjo Matikainen-Kallström on viime aikoina kirjoitellut aktiivisesti antidopingasioista nettisivujensa päiväkirjassa.

Tässä otteita Matikainen-Kallströmin kirjoituksista:

3.4.2008

Talouselämä-lehden numerossa 12 Petteri Järvinen kirjoittaa kolumnissaan, että luultavasti kaikki huippu-urheilijat käyttävät dopingia, mutta vain suomalainen on riittävän varomaton jäädäkseen kahdesti kiinni saman aineen käytöstä. Samaa logiikkaa jatkaakseen voisi sanoa, että luultavasti kaikki suomalaiset ovat rattijuoppoja, kaikki miehet hakkaavat vaimoaan jne. Että tympii!

24.1.2008

Kaisa Varis - ei kai nyt taas. Eikö kerta riittänyt?

Doping ei kuulu rehelliseen urheiluun ja on hyvä, että doping-kontrollimme toimii ja pystyy korjaamaan vilpin tekijät pois. Ihmeissään jää pohtimaan sitä mikä tällaisen käytöksen taustalla on. Mikä saa urheilijan syyllistymään kerta toisensa jälkeen epärehellisiin keinoihin? Onko menestymisen halu, maallinen mammona, jalustalla olo vai henkinen sairaus tällaisen takana?

En todellakaan osaa sanoa, olen täysin ymmälläni. Nyt soditaan rajusti urheilun eettisiä sääntöjä vastaan ja kyse on rikoksen uusijasta. Miten hänet saadaan kaidalle tielle?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat