Maskilla varustautunut Sanna Marin kertoi valmistautuneensa puoluekokoukseen siivoamalla vessansa – älähti kysymyksestä myöhemmin: "Ei liene enää tarpeen"

1:55
Pääministeri Sanna Marin valmistautui SDP:n puoluekokoukseen siivoamalla: "Ensimmäinen asia, mitä tein, oli että pesin vessan"

Pääministeri Marin (sd.) kertoo valmistautuneensa SDP:n kolmipäiväiseen puoluekokoukseen siivoamalla kotinsa vessan. 

Pääministeri Sanna Marin saapui tänään Tampere-talolle hyväntuulisena. Hän vastasi median kysymyksiin Tampere-talon portailla ennen kuin siirtyi sisään. 

Katso yllä olevalta videolta, miten pääministeri Sanna Marin kertoo valmistautuneensa SDP:n puoluekokoukseen. 

Pääministeri kertasi ajatuksiaan ennen SDP:n kolmipäiväistä puoluekokousta. Tampereella asuva Marin kertoi valmistautuneensa koitokseen muun muassa siivoamalla. 

– Eilen, kun tulin Tampereen kotiini, ensimmäinen asia, mitä tein, oli että laitoin paikat kuntoon, siivosin ja pesin vessan. 

– Se on itselle sellaista rauhoittumista ja rentoutumista. Se selventää asioita, kun saa tehdä käsillä asioita, Marin jatkaa. 

Myöhemmin Marin reagoi Twitterissä hänen siivoamiseensa liittyneeseen kysymykseen.

– SDP:n puoluekokous alkoi Tampereella. Ensimmäisiä asioita, joita media minulta kysyi oli, että siivositko kotona Tampereella. Vastaus oli, että kyllä siivosin. Voin vastaisuuden varalle kertoa, että vastaus tulee joka kerta olemaan sama. Sitä ei liene tarpeen enää kysyä, Marin kuittaa.

5:46
Sanna Marin saapui Tampere-talolle median eteen kasvomaski kasvoillaan – näissä tunnelmissa hän lähtee kolmipäiväiseen koitokseen, katso koko haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja