Masked Singerin -kukaksi paljastunut Maija-Liisa Peuhu kärähti heti pojalleen – kaksi vihjettä paljasti asian

4:26
Katso videolta, kuka Kukan maskin takana oikein piilee!

Maija-Liisa Peuhu sai kertoa asiasta ainoastaan puolisolleen. Aika nopeaa hänen pojalleen kuitenkin selvisi, että kuka maskin takana oikein on. 

Masked Singer Suomi -ohjelman 13. jaksossa nähtiin, kun maskinsa riisui Kukka. Ohjelman panelisti Christoffer Strandberg ja somekansa arvasivat, että hän on Salatut elämät -sarjasta tuttu Maija-Liisa Peuhu

Peuhu kertoo nyt MTV Uutisille, että oli suostunut heti, kun häntä oli kysytty mukaan ohjelmaan helmikuussa. Pian sen jälkeen koronavirus alkoi jyllätä myös Suomen kamaralla ja rajoitukset kovenivat, jonka myötä Peuhu joutui olemaan pois Salkkareiden kuvauksista

– Minulla oli hyvin aikaa harjoitella, Peuhu kertoo. 

Peuhu on kokenut konkari laulamisessa, sillä hän on esiintynyt niin musikaaleissa kuin laulanut teatterissa. Peuhu toi aikoinaan englannista musikaalin, jonka tuotti Svenska Teaternille. 

– Sitten menin kansallisteatteriin ja siellä ei laulettu mitään. Sitten pyydettiinkin Salkkareihin. 

Peuhun puvussa oli omat haasteensa, vaikkei se liiemmin hänen vauhtiaan hidastanut. 

– Ei siinä niin hankalaa ollut olla. Paitsi siihen laitettiin sellainen koroke ja vaikka sitä madallettiin, niin siihen oli hieman hankala nousta. Puvusta ei tahtonut myöskään oikein nähdä, onneksi oli kaksi ihmistä, jotka kulkivat aina mukanani. 

Peuhu sai kertoa ohjelmaan osallistumisesta ainoastaan puolisolleen. Käry kävi kuitenkin aika nopeaa, kun hänen poikansa oli tunnistanut äitinsä. 

– Poikani soitti ja kysyi, että olenko Masked Singerissä. Kerroin ensimmäisessä jakson esittelyssä siitä kuinka pelkään korkeita paikkoja ja tarinan siihen liittyen. Kerroin myös sen, etten juo kahvia, niin poikani oli täysin vakuuttunut siitä, että Kukka olen minä. 

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja