Masked Singer Suomi -ohjelma huipentui Leijonan eli Sami Hedbergin voittoon

Leijona paljastaa henkilöllisyytensä 4:00

Kevään kuumin tv-ilmiö Masked Singer Suomi huipentui MTV3-kanavalla Leijonan eli Sami Hedbergin voittoon.

MTV3-kanavan Masked Singer Suomen jännittävässä finaalissa kisasivat kolme hahmoa: Leijona, Heinäseiväs ja Ampiainen. Ohjelman studioyleisö äänesti kaikkien aikojen ensimmäiseksi Masked Singer Suomi -voittajaksi Leijonan, jonka maskin takaa paljastui stand up -koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg. Heinäseiväs-maskin takaa paljastui muusikko Ilkka Alanko ja Ampiaisen maskin takaa laulaja Erika Vikman.

– Tuntui epätodelliselta poistaa maski viimeisenä ja saada näyttää tämä hieno tunne ekaa kertaa ihan omilta kasvoiltaan. Ohjelmassa mukana oleminen oli alusta lähtien erilainen, kiehtova ja ainutlaatuinen kokemus. Koko kisan voittaminen tuntuu liian hienolta, Hedberg kertoo.

Jo ennen finaalia Masked Singer Suomi -jaksoja oli seurannut 3,5 miljoonaa suomalaista. Kevään kuumin tv-ilmiö on ollut joka viikko selvästi katsotuin viihdeohjelma TV:ssä. Keskikatsojamäärä on ollut 1,5 ja tavoittavuus 1,8 miljoonaa per jakso kaikki TV- ja online-katselu huomioiden. 

Suomalaisten lauantai-iltojen ykkössuosikin jättimenestys näkyi läpi kauden myös sosiaalisessa mediassa, missä ihmiset jakoivat viikoittain tuhansittain arvauksia siitä, keitä maskin takana on. 

– Etenkin tällaisena aikana ihmiset janoavat hauskaa eskapismia ja sitä Masked Singer Suomi todellakin on: täydellinen hyvän mielen ohjelma, jonka pariin koko perhe voi kokoontua viihtymään. Oli hienoa seurata, miten Masked Singer kasvoi Suomen suurimmaksi TV-ilmiöksi ja sai koko perheen lauantai-iltaisin arvuuttelemaan niin kotisohvilla kuin sosiaalisessa mediassakin: Kuka on maskin takana? ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas MTV:ltä kertoo.

Katso Leijonan kaikki esitykset alta:

Leijona: Con Te Partiro 4:14

Leijona: Never Gonna Give You Up 4:42

Leijona: Delilah 7:14

Leijona: Just the Way You Are 3:35

Leijona: September 4:44

Leijona: Kohta sataa 6:24

Leijona: Can You Feel The Love Tonight 5:04

Lähde: Finnpanel TotalTV, 3+ -vuotiaat suomalaiset, TV- ja onlinekatselu yhteensä
tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua

Lue myös:

    Uusimmat