Masked Singer Suomi alkaa ensi viikolla – tutustu uusiin hahmoihin

0:40
Masked Singer Suomi -sarjan toisen kauden hahmot esiteltiin!

Masked Singer -sarjan toinen kausi käynnistyy toden teolla 17. lokakuuta.

Viime keväänä absurdi Masked Singer -sarja nousi kaikkien huulille. Viihdeshow'ssa nähtiin 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys oli salattu. Katsojien tehtävä oli yrittää arvata yhdessä panelistien kanssa, kuka löytyy maskin takaa.

Myös tänä syksynä arvuutellaan jälleen, keitä nämä päästä varpaisiin naamioitunutta hahmoa eri aloilta ja genreistä ovat. Lokakuun 17. päivä lähtien 12 uutta hahmoa pääsevät esittelemään laulunlahjojaan studioyleisölle ja katsojille. Turvatoimet ovat tiukentuneet entisestään, esiintyjien henkilöllisyys on salattu ja heidän puhe- ja lauluäänensä on muutettu

Keitä ovat Tohtori, Geggonen, Pakkanen, Hiirulainen, Kukka, Taikahattu, Tikru, Hertta, Mörkö, Pöllö, Viikinki ja Laskiainen? 

Tutustu kisaajiin:

Viikinki

– Hän on jylhä. Hän on eeppinen. Hänestä näkee, että meret ovat piiskanneet hänen sieluaan jo vuosikymmenten ajan. Jos sinä ohittaisit hänet nakkikioskijonossa, hän polttaisi kotikyläsi. Hän näyttää siltä, että hän syö traktorin renkaita aamupalakseen, Ile Uusivuori kuvaili. 

Jaksossa Viikinki kertoi nukkuvansa vaatehuoneen ovet kiinni, eikä hän hymyile aina kuvissa. Hän on tällä viikolla nukkunut yhden henkilön kanssa, eikä osaa vaihtaa öljyjä autoon. Viikinki myönsi myös olevansa itsepäinen sekä käyneensä plastiikkakirurgilla. 

1:55

Tohtori

– En tiedä millä terveysasemalla tämä tohtori operoi, saattaisin miettiä useamman kerran ennen kuin varaisin aikaa hänelle. Ei sillä, että hän olisi valetohtori, mutta hän on kolho, jopa pelottava. Punnitkaa, mitatkaa tarkasti, mitä tohtori tekee ennen viimeistä diagnoosia, sillä hän voi olla kuka tahansa, juontaja Ile Uusivuori kuvailee jaksossa. 

Tohtori paljasti hymylevänsä kuvissa sisäisesti. Hän sanoi voivansa mennä alastonkuviin. Tohtori myös laulaa suihkussa ja autoa ajaessaan. Hän on ollut myös tanssitunnilla. 

2:11

Kukka

– Katsokaa nyt häntä! Kukka on näyttävä, karismaattinen. Hän on kuin entisaikojen filmitähdet, täynnä glamouria ja salaisuuksia. 

Kukka paljasti jaksossa laskevansa askeleitaan mittarilla, katsovansa saippuaoopperoita ja pelkäävänsä korkeita paikkoa. 

2:10

Tikru

– Tikrun edessä sitä tuntee itsensä kouluttajaksi, jolla on suht hauraat sosiaaliset taidot ja aseena huonosti suriseva sähköhammasharja. Eli suomeksi sanottuna polvet vähän tutisee. Tikrun energia on pidättelemätöntä ja luvalla sanoen kreisiä. 

Tikru ei ole itsepäinen, eikä hän katso saippuasarjoja. Hän pelkää korkeita paikkoja ja laulaa suihkussa. Hahmo on käynyt tanssitunnilla ja itkenyt onnesta. Hän on myös ollut rakastunut. 

1:46

Hertta

– Olen ihan sekaisin pohtiessani, kuka on Hertta. Hänen naamioidut kasvonsa eivät kerro mitään. Hertta on tyylikäs, hyvin hienostunut hahmo, joka on pitänyt takulla huolta, ettei mikään vuoda ulospäin, Uusivuori sanaili.

Hertta ei ole koskaan ottanut hotellista sampoopulloa mukaansa. Hänellä on pisamia ja hän on saanut ylinopeussakot. Hahmo on välillä itsepäinen.

2:46

Mörkö

– Mörkö on lutuinen symppis, häneen rakastuu ihan jokainen. Onko hänellä pimeä puoli? Tuskin. Mörön asenne on riemastuttavan yksikertainen. Painosalla yksinkertainen. Hän on kuin hyväntuulinen hölmä, joka vain pärjää elämässä pinnistelemättä sen kummemmin. 

Mörkö nukkuu vaatekaapin ovet kiinni. Hän hymyilee aina kuvissa, eikä ole koskaan varastanut liikennemerkkiä. Hän on tällä viikolla nukkunut yhden ja rakkaan ihmisen kanssa. Mörkö on laiska ja saanut myös ylinopeussakot. 

2:43

Taikahattu

– Taikahattu nimi on enne. Tämä hahmo on luvalla sanottuna arvoituksellinen. Se on aika paljon sanottu ohjelmasta, jossa kaikki ja joka ikinen hahmo ovat arvoituksellisia.  Hän nostelee sanoja samalla tavalla kuin taikuri laiskanpulskeita kaneja hatustaan, joka on taikahattu. 

Hän kertoi jaksossa nukkuvansa vaatehuoneen ovet auki, varastaneensa liikennemerkin ja saaneensa ylinopeussakot. Taikahattu sanoo hymyilevänsä aina kuvissa. Lastenohjelmia hän katsoo joskus. Joulu on hänen mielestään paras pyhä!

2:00

Hiirulainen

– Hän on kaikkea muuta kuin arka juustonakertaja. Hän on kuin Nicky Minajin ja Janne Katajan rakkaushedelmä. Hän on flirtti, hän on valloittava, hän on hiukan huomionkipeä. Okei, todella huomionkipeä. Yksi asia on kuitenkin varma, hän vaikuttaa herkältä, Uusivuori kuvailee jaksossa. 

Jaksossa Hiirulainen sanoi nukkuvansa vaatekaappinsa ovet kiinni. Hän paljasti osaavansa vaihtaa öljyt autoon. Hän on käynyt tanssitunnilla, itkenyt onnesta ja saa kielensä rullalle. 

1:53

Pöllö

– Kun pöllö tuijottaa sinua silmiä räpäyttämättä piinaavasti tuntuu, että valehtelet siitä asti, kun sanot oman nimesi. Pöllö herpaantumattoman tuijotuksen alla on sangen vaikeaa keskittyä itse asiaan. Metsien hiljainen, henkinen vartija, joka valvoo puun oksilla. 

Pöllö kertoi katsovansa pakotettuna lastenohjelmia. Hän ei ole laiska, mutta erittäin itsepäinen. Hahmo ei pelkää korkeita paikkoja ja omistaa kolme vinyylilevyä. 

2:01

Pakkanen

Pakkasta kuvailtiin jaksossa hauraaksi ja eteeriseksi. Hänellä sanottiin olevan runollinen ote elämään.  Jaksossa mystinen pakkanen puhui englantia. Hän paljasti, ettei hänellä oli pisamia ja suostuvansa alastonkuviin. Musikaaleja hän ei pitänyt siirappisina. Hän osaa myös virkata. 

2:15

Geggonen

– Liskomies Geggonen on lyhyenläntä, mutta koristeellinen. Valtavan salaperäinen. Dandy, mutta sielukas. Geggonen on kuten liskon kuuluu, varsin vikkelä. Hän ehtii moneen ja naksauttelee kaikkialle, Uusivuori puhui jaksossa.

Jaksossa Geggonen muun muassa paljasti katsovansa lastenohjelmia sekä suostuvansa alastonkuviin.

2:13

Laiskiainen

– Oletko koskaan halunnut nostaa jalat ylös ja vain chillata 24/7 ja 365? Oletko halunnut löysäillä niin maan perusteellisesti, vaikka kumppanisi haluaa sinun vievän biojäteastian ulos? Onko tämän karvan alla laserintarkka kiipijä, joille ei puiden oksat ei riitä. Vai onko vain todella vain niin, ettei tämä kaveri hötkyile tai hätkäile?

Laiskiainen kertoi nukkuvansa vaatekaappinsa ovat kiinni ja yrittävänsä hymyillä kuvissa. Hän kertoo nukkuneensa tällä viikolla kahden ihmisen ja kahden koiran kanssa. Hän on ollut  myös tanssitunnilla.

2:27

Masked Singer Suomi lokakuussa MTV3-kanavalla

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja