Masentaako sunnuntai? Tästä motivaatiota ensi viikkoon – lue voimalauseet ja inspiroidu!

MTV Lifestyle keräsi innostavia lausahduksia tähän päivään. Lue ja inspiroidu!

"Älä haaskaa energiaa siihen, että yrittäisit muuttaa muiden mielipiteitä. Tee omaa juttuasi äläkä mieti, pitävätkö muut siitä vai eivät."
– Tina Fey

"Jos mietit kahta NBC:n hittisarjaa, 30 Rockia ja Parks And Recreationia, ne ovat naisten käsikirjoittamia ja tuottamia. Mielestäni se on tulevaisuutta. Nainen on uusi mies."
– Natasha Leggero

"Paras tapa muuttaa maailmaa on tehdä muutoksia omaan elämäänsä."
– Julia Louis-Dreyfus

"En ole koskaan tuntenut tarvetta muuttua. Olen ajatellut näin: jos haluat jonkun toisenlaisen, valitse joku muu."
– Melissa McCarthy

"Älä ole jotakin vain siksi, että joku muu vaatii sitä, tai että se on helppoa. Ei se tee sinua onnelliseksi. Tee sitä, mitä todella, todella, todella haluat tehdä, vaikka se pelottaisi hitosti."
– Kristen Wiig

"En ole parhaimmillani, kun herään. Tunnen kuitenkin oloni kauniiksi, kun olen väsynyt ja onnellinen, olen saanut nauraa ja nauttia lasin samppanjaa."
– Maya Rudolph 

"Olenko feministi? Totta hitossa olen. Harmillista kyllä monet, joita feminismi tuntuu uhkaavan, uskovat että kyse on rintaliivien polttamisesta ja aggressiivisuudesta. Mielestäni se on väärä ja vaarallinen ajatus."
– Jenny Slate

"Seuraa unelmiasi. Ole rehellinen itsellesi. Älä seuraa muita, ellet sitten ole eksynyt metsään. Jos silloin näet polun, seuraa ihmeessä sitä!"
– Ellen DeGeneres 

"Aion pysyä lihava. Laihojen ihmisten näkökulmasta ei olisi reilua, jos olisin näin kaunis, fiksu, hauska ja laihakin. Tämä on siis palvelus yhteiskunnalle!"
– Rebel Wilson

"Feministin leima on jotakin, mitä tilee kantaa ylpeydellä. Se merkitsee, että tuet naisia. Olisi ihanaa, jos ihmiset tajuaisivat tämän."
– Kristen Schaal

"Hetket, joina elämäsi on pohjamudissa ja pystyt kuitenkin nauramaan, tekevät elämästä elämisen arvoista."
– Amy Schumer

Osittainen lähde: Divinecaroline.com

Lue myös:

    Uusimmat