Mary-Kate ja Ashley Olsen raivoissaan pikkusiskonsa menestyksestä

The Enquirer -lehti kirjoittaa Mary-Kate ja Ashley Olsenin olevan kateellisia ja vihaisia Elisabeth-sisarensa näyttelijänurasta.

Mary-Kate ja Ashley Olsen, 24, ovat keskellä omituista perhedraamaa. Lapsinäyttelijöinä rikastuneet sisarukset ovat kateellisia pikkusiskonsa Elisabethin menestyksestä.

– He eivät osaa iloita sisarensa puolesta, vaan ovat kateellisia hänelle ja katkeria siitä, etteivät itse ikinä onnistuneet nousemaan valkokankaan tähdiksi, lähde kertoi The Enquirer -lehdelle.

– Mary Kate ja Ashley olettivat saavansa aikuisempia projekteja kasvaessaan, mutta niin ei ikävä kyllä ole käynyt. He rakastavat Elisabethia, mutta ovat raivoissaan jäädessään hänen varjoonsa.

Elisabeth Olsenin näyttelijän ura on alkanut loistavasti: 21-vuotias näyttelijätär tähditti tänä vuonna kahta elokuvaa, jotka saivat kriitikkojen kehut Sundancen filmifestivaaleilla. Olsen esiintyi elokuvissa Silent House ja Martha Marcy May Marlene. Seuraava rooli hänellä on Robert De Niron ja Sigourney Weaverin kanssa jännityselokuvassa Red Light.

MTV3 Helmi

Kuvat: WireImage

Lähde: Celebitchy

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja