Mary ihmetteli kuistilla leijaillutta hajua – lapsen koulutehtävän ideoimisen lomassa paljastui, mitä pikkupoika oli piilotellut jo kolme päivää

Lapsinero hyväksyttiin kahdeksaan huippuyliopistoon, mutta unelmoi urasta laulajana ja vannoo olevansa kuin muut ikäisensä: ”tykkään pitää hauskaa” 2:11
Tämä lapsinero hyväksyttiin kahdeksaan huippuyliopistoon. Videolla hän paljastaa todelliset urahaaveensa.

Koulutehtävän ansiosta perheenäidille selvisi, mistä kuistilla leijaillut outo haju johtui. Sattumuksesta kertoo The Sun.

Mary Katherine Backstrom kertoo Instagram-tilillään hilpeästä sattumuksesta poikansa koulutehtävän kanssa. Sen myötä selvisi, mistä johtui kuistin ympäristössä kolme päivää leijaillut paha haju. 

– Joka keskiviikko poikani esikoulussa on Show and Tell  -hetki jonne pitää tuoda jotain liittyen viikon kirjaimeen, Mary kirjoitti Instagramissa.

Show and Tell on monissa alakouluissa muun muassa Yhdysvalloissa käytetty oppimismenetelmä, jonka avulla lapset harjoittelevat puheen pitämistä yleisön edessä. Oppilaat tuovat mukanaan kouluun jonkin esineen ja kertovat siitä muille.

Hajun syynä kuollut, jemmattu lintu

Mary kertoo, ettei ole maailman järjestelmällisin ihminen. Niinpä hän yhtenä keskiviikkoaamuna tajusi, että oli kokonaan unohtanut Show and Tell -hetken ja kirjaimen. Pojalla ei ollut siis mitään viemistä tarinointihetkeä varten.

Tuon viikon kirjain oli D. Kun he yrittivät hänen poikansa kanssa kiireesti keksiä jotain siihen liittyvää, poika sai äkkiä idean.

– Hänen silmänsä alkoivat välkkyä ja hän sanoi, että "äiti, minä tiedän hyvän jutun".

Mary oli kolmen päivän ajan ihmetellyt, mistä oikein tuli se outo haju, joka leijaili heidän kuistillaan. Asia selittyi, kun poika näytti hänelle ulkona olleen tuolin luona pitämäänsä kätkön, jossa oli kaikenlaista, kuten kiviä tai ötököitä. Hän näytti äidilleen kuollutta lintua, jota oli pitänyt jemmassaan ja kysyi, että eikö se kelpaisi. Englanniksi kuollut-sana on "dead"”.

Mary ei kelpuuttanut ajatusta kuolleen linnun viemisestä kouluun, mutta ainakin hajun syy selvisi. Hän jakoi kuvan löydöksestä myöhemmin Instagramissa tarinan yhteydessä.

Loppujen lopuksi he päätyivät viemään hetkeen pehmolelun. Mary kirjoitti Facebookissa, että se saattoi olla kissa- tai koiralelu, mutta hän ei enää välittänyt, sillä kyseessä ei sentään ollut kuollut eläin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat