Martina Aitolehti tunnustaa kirjassa juoneensa pullon viiniä hääaamunaan: "Onko hyvä mennä naimisiin, jos pitää sen vuoksi vetää turvakännit?"

7:41
Martina Aitolehti käy elämäkerrassan läpi vaihderikasta matkaansa tähän pisteeseen

Martina Aitolehti muistelee kirjassaan avioitumista Esko Eerikäisen kanssa. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden elämäkertateos Martina - Taistelija (WSOY) julkaistiin 10. elokuuta. Toimittaja Hippo Taatilan kirjoittamassa teoksessa kerrotaan Aitolehden kasvutarina siitä, miten vaikeudet voi kääntää voitoksi.

Aitolehti muistelee kirjassa myös vaiherikasta suhdettaan Esko Eerikäisen kanssa. Pariskunta avioitui ensimmäisen kerran maistraatissa vuonna 2007, vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. 

Seuraavana vuonna pariskunta ilmoitti järjestävänsä loistokkaat kirkkohäät, jotka peruttiin vain muutama päivä ennen seremoniaa. Riidat saatiin kuitenkin sovittua ja pari järjesti häät syksyllä 2008.

– Minulla oli häitä edeltävänä iltana keikka Dazzling Ladiesin kanssa ja vedin sen keikan päätteeksi todella miehekkäät humalat, Aitolehti kuvailee kirjassa. 

Yöllä hän nukkui vain muutaman tunnin ja kertoo nauttineensa aamiaisen yhteydessä pullon valkoviiniä. 

– Häät oli ihanat, en sitä sano. Kaikki oli periaatteessa tosi täydellistä ja juhlissa oli ihan kaikki meidän rakkaat. Olen silti miettinyt jälkikäteen, että onko hyvä mennä naimisiin, jos pitää sen vuoksi vetää turvakännit, hän pohtii kirjassa. 

Pariskunnasta tehtiin häiden jälkeen vielä kaksi realitya: Vauvakuumetta-sarjassa vuonna 2010 seurattiin julkkisparin matkaa vanhemmuuteen ja seuraavana vuonna perhe matkusti Isku Kolumbiaan -sarjassa Eerikäisen sukujuurille Etelä-Amerikkaan. He erosivat vuonna 2011

Martina - Taistelija (WSOY) julkaistiin keskiviikkona 10. elokuuta. 

5:11
Martina Aitolehti kertoi vuonna 2021, miten kohut vaikuttavat perhearkeen: "Joka kerta sattuu ihan saakelisti"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja