Tällainen oli Martinan ja Eskon myrskyisä liitto

Esko Eerikäinen ilmoitti lauantaina hakevansa eroa vaimostaan Martina Aitolehdestä. Vuonna 2007 avioitunut pariskunta on kokenut liitossaan monenlaisia käänteitä.

Kohumalli Martina Aitolehti ja Hunks-tanssija Esko Eerikäinen avioituivat maistraatissa vuonna 2007 vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Seuraavana vuonna pariskunta ilmoitti järjestävänsä vielä loistokkaat kirkkohäät, jotka kuitenkin peruuntuivat vain muutamia päiviä ennen juhlapäivää.

Pariskunnan erimielisyydet johtivat tuolloin jo melkein avioeroon, kun Martina marssi erohakemuksen kanssa käräjäoikeuteen. Kyyhkyläiset onnistuivat kuitenkin selvittämään ongelmansa ja pakenivat häämatkalle parantelemaan liittoaan. Kirkkohäät järjestettiin myöhemmin syksyllä 2008.

Vauvakuumetta

Vuonna 2009 Martina ja Esko ilmoittivat ilouutisen Martinan raskaudesta. Samalla pariskunta sai myös mahdollisuuden omaan Vauvakuumetta -nimiseen tositelevisiosarjaan, jossa seurattiin tiiviisti kaksikon valmistautumista lapsen tuloon. Ohjelmassa saatiin myös seurata rakastavaisten vaiherikasta arkea myrskyisien riitojen ja hellien hetkien siivittämänä.

Martinan ja Eskon esikoinen syntyi isänpäivänä 2009 yli 36 tunnin urakan päätteeksi. Pariskunta oli tuolloin onnensa kukkoloilla.

–Mun sydän on täysin vallattu! Maailman kaunein prinsessa! Hyvä Martina, well done!, Esko hehkutti Facebookissa.

Pariskunnan tytär sai muutaman kuukauden päästä kasteessa nimekseen Victoria. Pikku prinsessa joutui jo elämänsä alkuvaiheessa kohun keskelle, kun kansa raivoistui Martinan tempauksesta rei'ittää neitokaisen korvat. Tuore äiti laittoi reilun kahden viikon ikäiselle tyttärelleen timanttiset korvakorut.

Suhde kriisissä

Martinan ja Eskon arki alkoi pyöriä Victorian ympärillä ja samalla alkoivat vaikeudet. Martina kertoi suhteen ongelmista kesällä 2010 7 päivää -lehden blogissaan.

– Meillä on Eskon kanssa jo jonkun aikaa ollut hiukan vaikeampaa ja tuntuu että tämä yhdessäolo ei ole ollut enää kovinkaan intohimoista tai että rakkaus todella kukoistaisi. Molemmat on vaan antanut asioiden olla elänyt rutiininomaisesti päivä kerrallaan. Kinasteltu on aika paljon ja toisen läsnäolo on todella ottanut pannuun aika useinkin.

– Molemmat ollaan tiedostettu että tarvittaisiin oikeesti apua, jotta saataisi suhde jälleen normaaliksi. Asioista ollaan keskusteltu mutta musta tuntuu että heti keskustelun jälkeen kaikki on taas unohdettu, Martina kirjoitti.

Suhde kuitenkin jatkui ongelmista huolimatta ja kaksikko aloitti syksyllä 2010 tositelevisiosarjansa toisen kauden kuvaukset.

Joulun ja uuden vuoden rakastavaiset viettivät vielä yhdessä lomaillen, mutta vuoden vaihteen jälkeen ongelmat kärjistyivät ja nyt Eerikäinen onkin hakemassa avioeroa vaimostaan.

– Laitan avioeron vireille heti maanantaina. Voit vain kuvitella, kun on pieni lapsi, miltä tuntuu. Tämä on kuin kuolema minulle, Esko Eerikäinen kertoi lauantaina MTV3.fin Viihdeuutisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja