Markku Kanerva suitsutti Huuhkajat-pakin tuoretta taidonnäytettä: "Täytyy sanoa, että veti aika hyvän kattauksen tänään"

2:27
Videolla Markku Kanervan tunnelmat kansanjuhlan alla.

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Thomas Lam hoiti dj:n tehtävät tuoreeltaan niin hyvin, että Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva äityi kiittelemään pelaajan taidonnäytettä erikseen.

Kanervalta udeltiin Helsinki-Vantaan lentokentällä, onko Huuhkajilla ollut seremoniamestareita.

– Ei vielä varsinaisesti. On tuossa kuitenkin tietyt kaverit, jotka ottavat erilaista roolia dj:nä tai vitsinkertojana. Täytyy sanoa, että Thomas Lam veti aika hyvän kattauksen dj:nä tänään huomioiden eri genret, meidän taustamme ja iän, Kanerva sanoi hyväntuulisena.

Suomi varmisti perjantaina paikkansa ensi vuoden EM-kisoissa, minkä myötä Huuhkajien historian ensimmäinen kansanjuhla nähdään tänään Helsingin Kansalaistorilla kello 19 alkaen

– Kyllä meidän pitää tästä nauttia täysin siemauksin. On hienoa, että niin moni pelaaja pystyy tähän kansanjuhlaan osallistumaan. Tietenkin heillä seurakiireet odottavat, mutta harvemmin tällaisia saavutetaan. Nyt kaikki ilosta irti, Kanerva korosti toteutuneen sukupolvien unelman jäljiltä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja