Marjamäki jatkamassa Leijonien päävalmentajana

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki on jatkamassa tehtävässään myös ensi kauden jälkeen. 

Marjamäen nykyinen sopimus (2+1) kattaa vielä alkavan kauden, mutta MTV Sportin saamien tietojen mukaan osapuolet ovat jo suullisesti sopineet myös optiovuoden käyttämisestä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Leijonat luistelee myös vuoden 2019 MM-kisoihin Marjamäen komennossa. MM-kisoissa rajun kritiikin kohteeksi joutunut Marjamäki ja Jääkiekkoliitto ovat kesän aikana käyneet asioita läpi perinpohjaisesti. 

40-vuotias tamperelaislähtöinen luotsi pyysi ennen lopullista päätöstään lisää miettimisaikaa itselleen, mutta nyt hän on myöntynyt siihen, että optiovuosi käytetään.

Jääkiekkoliitto tiedotti aiemmin kesällä, että Tapparan kahteen Suomen mestaruuteen johdattanut Jussi Tapola vahvistaa jatkossa Marjamäen valmennustiimiä.

Marjamäki aloitti tehtävänsä Leijonien päävalmentajana keväällä 2016, kun Kari Jalosen sopimus päättyi. Ennen sitä hän toimi Leijonien apuvalmentajana.

Marjamäki on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta Oulun Kärppien peräsimessä. Ennen oululaisseuraan siirtymistään hän luotsasi Espoo Bluesia vajaan kahden kauden ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat