Mainos

Marjakimara mustaherukkakastikkeella

  • 2 dl mustaherukoita
  • 2 rkl vettä
  • sokeria tai makeutusainetta maun mukaan
  • 1,5 dl vadelmia
  • 1,5 dl mustikoita
  • 1,5 dl punaherukoita

Kuumenna mustaherukat kattilassa pienessä vesimäärässä kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Pusertele lusikalla pehmenneet marjat rikki. Mausta maun mukaan sokerilla tai makeutusaineella.

Sekoita keskenään vadelmat, mustikat ja punaherukat ja jaa annoskulhoihin. Tarjoile jäähtyneen mustaherukkakastikkeen kanssa.

Resepti: Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.