Marilyn Monroen kuolema edelleen mysteeri

50 vuotta sitten menehtyneen Marilyn Monroen kuolema herättää edelleen kysymyksiä.

Marilyn Monroe oli yksi aikansa suurimmista seksisymboleista ja tähdistä, eikä hänen muistonsa ole kadonnut vuosikymmenten aikana. Monroe oli tunnettu upeista ja rohkeista kuvistaan, elokuvistaan ja valkoisista kurveistaan.

Monroen kuolinsyyksi kerrottiin lääkkeiden yliannostus. Tähden kuoleman ympärillä on leijunut epäilyn pilviä jo vuosikymmenten ajan, eivätkä vuoden 1962 tapahtumat ole jääneet unholaan. Ihmetystä on aiheuttanut muun muassa se, ettei Monroen ruumista toimitettu tutkijoille kuin vasta viiden tunnin kuluttua ruumiin löytymisestä.

Oikeuslääkäri Cyril Wecht ihmettelee People-lehden haastattelussa miksi Monroen kuoleman jälkeen tähden puhelutiedot ja testaamattomat nenäliinat hävisivät. Wecht epäileekin Monroen joutuneen henkirikoksen uhriksi, ja jonkun piikittäneen rauhoittavia lääkkeitä Monroen kehoon aiheuttaen tähden kuoleman. Monroe kuoli ollessaan 36-vuotias.

Monet julkisuuden henkilöt ihailevat Monroeta, ja kunnioittavat tähden muistoa pukeutumalla Monroen tavoin tai pitämällä hiuksia suloisesti kiharalla, kuten Monroella oli tapana tehdä. Esimerkiksi Lady Gaga on julkaissut Facebook-sivustollaan kuvia itsestään Marilyn Monroeksi pukeutuneena. Myös Britney Spears kunnioitti Monroen muistoa Femme Fatale -kiertueellaan.

Marilyn Monroen kuolemasta tulee kuluneeksi sunnuntaina 50 vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat