Härski temppu Mestarien liigassa – tämä osuma hyväksyttiin kyseenalaisesti

Besiktasin hyökkääjä Cyle Larin otti ronskit keinot käyttöön tehdäkseen maalin jalkapallon Mestarien liigan ottelussa Sportingia vastaan.

Kanadan maajoukkuemies Larin hyppäsi kulmapotkutilanteessa härskisti Besiktasin Matheus Reisin hartioille, ja Reis kaatui kumoon. Larinilla oli vastustajansa selässä helpompi tehtävä puskea palloa ja painaa se verkon perukoille.

Osumaa tarkisteltiin videoilta, mutta se päädyttiin hyväksymään. Turkkilaisjoukkue Besiktas tasoitti sillä pelin 1–1:een.

Katso ja arvioi ylälaidan videolta, oliko sinusta Larinilla rikkeen arvoiset otteet.

Videolta näet myös Sebastian Coatesin vierailija Sportingille iskemän 2–1-johtomaalin, joka syntyi vain pari minuuttia Larinin osuman jälkeen.

Coates viimeisteli myös portugalilaisjoukkueen avausmaalin, ja ottelun kaikki kolme ensimmäistä häkkiä värkättiin puskuilla kulmapotkutilanteista.

Sporting juhli lopulta 4–1-vierasvoittoa.

Kummatkin olivat Mestarien liigan C-lohkossa kahden kierroksen jälkeen nollassa pisteessä, mutta nyt Sporting nousi kolmeen pinnaan. Lohkon kärjessä olevat, kaksi ottelua voittaneet Ajax ja Borussia Dortmund kohtaavat kello 22 Suomen aikaa käynnistyvässä ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat