Malia Obama otti käyttöön taiteilijanimen

Barack Obaman tytär käsikirjoittaja-tuottaja Malia Obama otti käyttöön toisen nimensä. 

Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman, 62, vanhin tytär Malia Obama, 25, etenee käsikirjoittajan ja tuottajan urallaan ja on päättänyt ottaa käyttöön taitelijanimen. Malia ottaa käyttöön toisen nimensä, eli jatkossa hän kulkee taiteilijanimellä Malia Ann

Nimenmuutos paljastui Sundance-instituutin Meet the Artist -videolla, jossa Malia esiteltiin elokuvantekijänä. 

Hän kuvaili The Heart -elokuvaprojektiaan oudoksi, pieneksi tarinaksi, jonkinlaiseksi saduksi, joka kertoo miehestä, joka suree äitinsä kuolemaa, kun äiti jättää hänelle testamentissaan epätavallisen pyynnön. 

Käsikirjoittaja-ohjaaja ja myös näyttelijä sekä laulajana tunnettu Donald Glover, joka on työskennellyt Malian kanssa, ennustaa Malialla olevan alalla vahva tulevaisuus. Glover kertoi Vanity Fairille maaliskuussa 2022, että hän luulee, että Malialle alkaa tapahtua pian todella hyviä asioita. 

– Hänen kirjoitustyylinsä on loistava. Emme voi suhtautua häneen kevyesti vain siksi, että hän on entisen presidentin tytär, Glover sanoi työskenneltyään Malian kanssa Amazon-sarjassaan Swarm

Malia teki punaisella matolla debyyttinsä tammikuussa 2024 Sundance-elokuvafestivaaleilla lyhytelokuvansa ensi-illassa.

Barack ja hänen vaimonsa Michelle Obama, 60, ovat myös siirtyneet viihdealalle tuotantoyhtiönsä Higher Ground Productionsin myötä. Yhtiö julkaisi viime vuonna Oscar-ehdokkaana olleen elämäkertaelokuvan Rust. Barackilla ja Michellellä on Malian lisäksi toinen tytär Sasha, 22.

Lähde: Daily News

Lue myös:

    Uusimmat