Nerokas vinkki villitsee netissä: Näin saat kengistäsi hetkessä kuin uudet

Ärsyttävätkö tennareihin pinttyneet tahrat? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä netissä suureen suosioon noussut vinkki lupaa tehdä likaantuneista kengistäsi käden käänteessä lähes kuin uudet.

Sade ja kurakelit näkyvät helposti kengissä, etenkin kankaisissa sellaisissa. Eräs nainen jakoi Twitterissä nerokkaan vinkin, jota käyttämällä pinttyneistäkin tahroista on mahdollista päästä kertaheitolla eroon. 

– Olen ihmeidentekijä, Twitter-käyttäjä @sarahtraceyy kirjoittaa jakamansa kuvaparin yhteydessä, jossa ennen todella kuluneen ja likaiset kengät hohtavat jälleen valkoisina.

Taikasana löytyy ruokasoodan ja pesuaineen yhdistelmästä

Näin huikea tulos on Twitter-käyttäjän mukaan syntynyt ruokasoodan, pesuaineen ja hammasharjan avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen opastaa sekoittamaan ruokasoodaa ja pyykinpesuainetta suhteessa 1:1,5, jonka jälkeen seos harjataan kenkiin hammasharjaa tai vastaavaa välinettä apuna käyttäen. Kun aine on harjattu kenkiin, anna sen vaikuttaa hetki, huuhtele ja laita kengät pesukoneeseen. Kun kengät ovat peseytyneet, niiden päälle voidaan joko levittää talkkia tai antaa kuivua rauhassa itsekseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuvaparia on uskomaton, tämä vinkki näyttää toimivan paremmin kuin hyvin. Tuhannet some-käyttäjät ovat rakastuneet tähän ideaan, jota nainen paljastaa kokeilleensa vasta ensimmäistä kertaa. Tästä johtuen hän ei osaakaan vastata ihmisten uteluihin siitä, toimiiko kyseinen vinkki myös värillisille tennareille.

Lähde. GoodtoKnow

***

 

Lue myös:

    Uusimmat