Mainos

Maajussi-Jouko löysi Lotasta loppuelämän rakkauden: "Ei tämän hienompaa voi tapahtua"

1:24

Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset ovat nyt takana ja jussit ovat ehtineet palata arkeen. Mitä miehille kuuluu, ja ovatko farmiviikon päätteeksi valitut kumppanit yhä kuvioissa?

Hyvinkääläinen Jouko oli maajussien seniori. 64-vuotias maanviljelijä sai myös ylivoimaisesti eniten kirjeitä, ja miehellä riitti puuhaa valintoja tehdessä. 

Ohjelmaan osallistuminen on tuottanut toivottua tulosta: Jouko valitsi lopulta farmiviikon päätteeksi Lotan, jonka kanssa rakkaus on kukoistanut siitä lähtien. 

– Tunnelmat ovat tällä hetkellä huipussaan, ei tämän hienompaa voi tapahtua, mies kertoo MTV uutisille viimeisimpiä tunnelmiaan. 

Joukoa ja Lottaa yhdistävät monet kiinnostuksen kohteet, ja kaksikko onkin viettänyt aikaa marjastaen, sienestäen, saunoen ja veneillen. Myös yhteinen Perun-matka, josta jo farmiviikolla puhuttiin, on edelleen suunnitelmissa. 

– Vielä ei ole matkoja varattu, mutta suunnitelmana olisi lähteä ensi vuonna joskus syksyllä pimeimpään aikaan, Jouko kertoo. 

Joukon napakka keskustelutyyli sai ajoittain sekä morsianehdokkaat että katsojat hämmentymään. Mies sanoo jättäneensä itse nyt nettikommenttien lukemisen. Lotta sen sijaan on kiinnostuneempi, ja pariskunnalla on selvä sopimus. 

– On sovittu, että positiiviset viestit saa kertoa minulle, mutta ei negatiivisia. Eihän sellainen voi olla vaikuttamatta psyykeeseen, Jouko pohtii. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja