Maajussi-Arhon puolisoehdokkaalle ohjelman kuvaukset eivät olleet aivan sitä, mitä hän odotti: "Miksi haluaisin koko Suomelle kertoa..."

Puolisoehdokas-Sannille maatila on tuttu ympäristö, vaikkei hän ollutkaan aiemmin hoitanut lehmiä. Tällä hetkellä hän keskittyy kuitenkin muusikon uransa edistämiseen.

Arhon puolisoehdokkaalle Sannille maajussin valinta ei ollut Maajussille morsian -ohjelmassa iso pettymys, vaikka valintapäivä olikin todella jännittävä. Jokin intuitio Arhon päätöksestä Sannilla kuitenkin oli.

– En ollut niin yllättynyt. Tajusin osittain jo siinä, kun kysyin Arhon ennakkosuosikkia. Ajattelin, että hän puhuu varmaan Karoliinasta. Toisaalta se oli yllättävää, koska Karoliina oli farmiviikolla muita hiljaisempi, eikä mukavuusalueellaan. Mutta tunteet veivät varmaan mukanaan. Olen iloinen heidän puolestaan, Sanni kertoi kesällä MTV Uutisille.

Farmiviikon ympäristö oli Sannille tuttu, koska hän on itsekin maalta kotoisin.

– Lehmiä tosin en ollut hoitanut. Oli mielenkiintoista nähdä, millaista työ on. Lehmien kanssa on haastavaa, kun täytyy olla vahva ja tietää, mitä tekee.

Ohjelman kuvaukset eivät Sannin mielestä tosin olleet aivan sitä, mitä hän oli kuvitellut.

– Keskustelu kameroiden edessä ei ollut aina kovin luonnollista tai rentoa. En myöskään kehdannut aina puhua kaikesta niin suoraan, kuten entisistä parisuhteista. Miksi haluaisin koko Suomelle kertoa vanhoista asioista, kun en tavallisestikaan höpötä kaikkea, Sanni kertoi.

Elämä on jatkunut farmiviikon jälkeen, ja Sanni opiskelee nyt Kuopion konservatoriossa ammattimuusikoksi.

– Valmistun keväällä 2023. Ehkä jatkan sitten musiikinopettajakoulutukseen tai musiikkiteatteripuolelle. Olin Kultakurkku-laulukisoissa juuri syyskuussa ja sain kisoissa hopeaa. Tuli hyvä fiilis, kun sijoittui toiseksi, sillä taso oli kova, Sanni kertoi.

Parisuhdetilanteestaan Sanni ei paljasta juuri mitään, mutta vientiä on hänen kertomansa mukaan ollut.

– Jos nyt näin voi sanoa, Sanni kertoi salamyhkäisesti.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Sannin ja Arhon treffit sujuivat yllättävän läheisissä tunnelmissa.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat