Maailman suurimmat rinnat eivät lakkaa kasvamasta – katso järkyttävät kuvat!

Chelsea Charms vakuuttaa, että hänellä on maailman suurimmat rinnat. Yhteensä neljän suuren vesimelonin painoiset keinotekoiset rinnat ovat valtava terveysriski.

Jotkut naiset haaveilevat isoista rinnoista, mutta rajansa kaikella! Brittiläinen ohjelma This Morning sai vieraakseen Chelsea Charmsin – aikuisviihdetähden, joka vakuutti omaavansa maailman suurimmat rinnat. Vierailun jälkeen Philip Schofieldin ja Ruth Langsfordin juontaman ohjelman Facebook-sivulle ilmestyi lähes 4000 kommenttia. Suurin osa katsojista oli kauhuissaan.

Rinnat kasvavat yli kaksi senttiä kuussa

Minneapolisista kotoisin oleva 35-vuotias Charms suurennutti rintansa nykyään laittomalla toimenpiteellä, jossa molempiin rintoihin istutettiin polyproteeninauhaa. Materiaali ärsyttää rinnan limakalvoja luoden seerumia, joka suurentaa rintoja. Tämä prosessi saattaa jatkua loputtomiin.

Charms lisäsi, että aikoo loppujen lopuksi pienentää rintojaan ja poistaa polyproteenit. Tällä hetkellä rinnat kuitenkin kasvavat tuuman (2,54 cm) kuussa.

– Suurin osa tytöistä, jotka ovat tehneet tämän toimenpiteen, ovat jossain vaiheessa lopettaneet, joten minä vain odottelen sitä hetkeä, Charms kertoo.

Jättikokoisista rinnoista riittää harmia

Vaikka Itsy ja Bitsy – kuten Charms rintojaan kutsuu – ovat kohentaneet naisen taloutta eksoottisena tanssijana ja aikuisviihdetähtenä, hän myöntää, että ne tekevät arjesta vaikeaa. Syöminen ei ole helppoa, hänen on nukuttava selällään ja lentokoneen vessaan vasta onkin vaikea mahtua.

Charmsin on myös tehtävä päivittäin erilaisia harjoituksia pystyäkseen tukemaan rintojaan, joista molemmat painavat suurinpiirtein kahden suuren vesimelonin verran.

Tällä hetkellä ennätystä maailman suurimmista rinnoista pitää hallussaan Maxi Mound. Chelsean täytyy vielä mittauttaa rintansa virallisesti, ennen kuin ne voidaan kirjata Guinnesin ennätystenkirjaan.

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja