Mainos

Maailman kallein televisio piristää katselua kullalla ja timanteilla

Luksus-elektroniikkatuotteita valmistava Stuart Hughes -yhtiö on julkistanut maailman kalleimman television.

PrestigeHD SUPREME Rose Edition on 55 -tuumainen taulutelevisio, jonka viehätys piilee siinä käytetyissä materiaaleissa. Television rakenteessa on käytetty noin 28 kiloa 18 karaatin ruusukultaa. Ulkokuoressa on 72 virheetöntä timanttia sekä korukiviä piristämässä katselunautintoa.

Luksustuotetta on koristeltu myös alligaattorin nahalla. Sanomattakin selvää, että nahka on käsin ommeltua.

Rajoitettua mallia valmistetaan vain kolme kappaletta, mutta ostoryntäystä saattaa rajoittaa hulppea 1 500 000 punnan eli noin 1 650 000 euron hintalappu.

Tuotetta myydään SH:n sivuilla aivan kuin mitä tahansa perustason kodinelektroniikkaa. Tuote-esittelyn alapuolella on painike, josta voi siirtyä poimimaan tuotteen ostoslistalleen ja valita montako kappaletta haluaa hankkia.

Myös halvempia vaihtoehtoja

Mikäli Rose Edition tuntuu liian kalliilta, niin ei hätää. SH:n sivuilla myydään myös hieman vaatimattomammin koristeltuja televisioita.

PrestigeHD SUPREME Edition on myöskin 55 -tuumainen televisio. Tuotteessa on 19 kiloa 22 karaatin kultaa. Ulkokuorta koristaa 48 timanttia sekä mm topaaseja. Tässäkin tuotteessa on käytetty lisäksi alligaattorin nahkaa.

PrestigeHD SUPREME Editionia valmistetaan kymmenen kappaletta. Kappalehinta on 1 000 000 puntaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.