Mainos

Maailman hirveimmän kappaleen esittäjää koulukiusataan

Maailman hirveimmäksi kappaleeksi tituuleratun Fridayn teini-ikäistä esittäjää Rebecca Blackia kiusataan koulussa.

YouTube-hitin aseman saavuttaneen Friday-kappaleen esittäjää, 14-vuotiasta Rebecca Blackia koulukiusataan. Nyt nuori, kiistanalainen tähti ei käy enää laisinkaan koulussa, vaan saa opetuksensa kotona äidiltään.

– Kun kävelen ohi he (luokkatoverit) alkavat laulaa kappalettani nasaaliäänellä tai piikittelevät minua kysymällä tiedänkö, mikä päivä nyt on, nainen kertoi ABW Newsille.

Tytön äiti Georgina Marquez on puolustanut lastaan toteamalla, että oli parasta hänelle siirtyä kotiopetukseen, koska näin hänen ei tarvitse stressata ikätovereistaan.

Myös musiikkimoguli ja Idols-kasvo Simon Cowell on puolustanut amerikkalaista teinitähteä kommentoimalla, ettei kappale voi olla huono, koska se on saanut jo niin paljon huomiota.

– Rakastan häntä ja hänen suosiotaan. Ihmiset vihaavat kappaletta, mutta minun mielestäni se on hysteerisen hauska.

Friday on kerännyt internetissä 167 miljoonaa katsontakertaa, ja monet kriitikot ja musiikkialan ihmiset ovat leimanneet sen yhdeksi huonoimmista kautta aikojen. Kappaleesta on kuitenkin tullut internetsensaatio. Rebecca Black on julkaissut myös toisen kappaleen (My Moment), jota on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: ABC News, Music News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.