Lyndsey tajusi vasta synnytyksen aikana saavansa kaksi lasta yhden sijaan – "Sain sanottua vain 'voi v***u'"

Ilman kohtua elänyt nainen synnytti lapsen 2:04
Unelma kävi toteen! Ilman kohtua elänyt nainen synnytti lapsen luovutetun kohdun avulla.

Lyndsey sai kesken synnytyksen tietää, että saisikin kaksi vauvaa yhden sijaan.

Kun Lyndsey Altice synnytti tyttärensä Adan, hän oletti olevansa valmis. Lapsia oli kuitenkin kaksi, kertoo Today.

Tajusi jo synnytettyään, että lapsia tulee toinenkin

Amerikkalainen Lyndsey synnytti heinäkuussa 2019 tyttärensä altaassa, mutta tunsi heti syntymän jälkeen voimakkaan supistuksen. Kätilö epäili, että aiheuttaja on istukka. Lyndsey ymmärsi pian, että olisi synnyttämässä uudelleen; hän ja Wesley-aviomies saisivatkin kaksoset.

– Sain sanottua vain "voi v***u", ja se todella kuvaa jokaista tunnetta, joita tuolloin koin, aina kivusta sen tajuamiseen, että toinen vauva oli tulossa, enkä saanut sanottua sanaakaan tästä lääkärille tai miehelleni, Lyndsey kuvailee.

Billie-sisko syntyi minuutteja Adan jälkeen. Perheessä on myös vanhempi poika, Django.

– Olin heti epäluuloinen, kun Ada syntyi niin pienenä. Painoni oli noussut tuplasti viime synnytykseen verrattuna, joten en ymmärtänyt, miten hän saattoi olla niin pieni, Lyndsey kertoi The Sunin mukaan.

Billien saapuminen saikin koko synnytyshuoneen ällistyksen valtaan.

– Rikoin varmaan maailmanennätyksen sen suhteen, kuinka monta kertaa ihminen voi huutaa "voi luoja" kymmenen minuutin aikana, Lyndsey heittää.

Vasemmassa kuvassa Lyndsey synnytyksen jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olin enemmän kuin onnellinen"

Raskaudenaikaisissa tutkimuksissa mikään ei viitannut siihen, että Lyndsey odottaisi kaksosia. Hän epäilee, että toinen kaksosista oli ikään kuin piiloutunut hänen selkäpuolelleen.

Nyt perheen kaksostytöt ovat jo vuoden ikäisiä. Synnytyskokemus ei ole unohtunut, eikä Lyndsey muuttaisi elämästään mitään. Hän pitää yllätyskaksosia suurena siunauksena.

– Se oli vain kaunista. En koskaan unohda sanoinkuvaamattomia tunteita noiden [synnytys]kuvien taustalla. Olin enemmän kuin onnellinen, Lyndsey kuvailee.

Lähteet: Today.com, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat