Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Luvassa estottomia seksikohtauksia – esimakua uudesta Rantabaari-sarjasta julki!

2:38

Salatut elämät -tekijöiden uudesta prime time -päivittäissarjasta, Rantabaarista, julkaistiin esimakua!

Helsingin kuuma kesä kaikkine houkutuksineen. Kauniit ihmiset, merenrannat, kesäyliopisto, vesiskootterit, irtosuhteet ja yötön yö. Ja kaikki muu juhannuksesta rapujuhliin. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka hehkuu kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island. Tuore video paljastaa, että Rantabaari-sarjassa on luvassa estotonta menoa.

Rantabaarissa estot katoavat

Tuore video paljastaa, että Rantabaari-sarjassa on luvassa estotonta menoa. Video alkaa ronskisti kohtauksella, jonka aikana Alissa istuskelee kiusaantuneena keittiössä kuunnellen Lolan ja hänen mysteeriksi jäävän seksikumppaninsa kiihkeästä seksisessiosta aiheutuvia ääniä. Lopulta Lola liittyy Alissan seuraan, joka ei kuitenkaan ole kuulemastaan moksistaan, sillä hänellä on suurempi ongelma.

– Mokasin ja pahasti, Alissa toteaa.

– Eli teit mitä? Lola kysyy.

Alissa tekee heti alkuun paljastuksen.

– Sekaannuin naimisissa olevaan mieheen, Alissa paljastaa.

Rantabaarin, tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaari on koko vuoden kestävä draamasarja, jota esitetään Subilla ja mtv-palvelussa tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 10.9. klo 20 alkaen. C Moressa koko viikon jaksot pääsee katsomaan jo maanantaisin 16.9. alkaen. 

Rantabaari alkaa Subilla 10.9.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja