Luksuskoti tähtien tyyliin – nyt se voi olla sinun!

Vantaan Martinlaaksossa on myynnissä upeasti varusteltu omakotitalo, jonka tasoon ei luksuselämään tottuneenkaan tarvitse pettyä.

Kelpaisiko talo, jonka varusteluun kuuluu muun muassa solarium, spa ja ei yksi, vaan kaksi elokuvateatteria? Jokakoti.fi-palvelusta löytyy myynti-ilmoitus, joka vastaa juuri tätä kuvausta. Vantaan Martinlaaksossa on myynnissä pinta-alaltaan 770 neliömetrin kokoinen uniikki omakotitalo, jonka jokaiseen yksityiskohtaan on selvästi panostettu.

Talosta löytyy kymmenen huonetta, kaksi keittötä, neljä WC:tä, solarium, kuntosali ja kaksi elokuvateatteria. Lisäksi keskikerroksen sadan neliömetrin kokoisella spa-osastolla on poreallas, 12 hengen sauna, sähköinen hierontapöytä sekä hierova tuoli. Samassa tilassa on myös baarikaappi, jääkaappi-pakastin sekä led-tv. Talon pihalta löytyy aina lämmin ulkoporeallas.

Kolmikerroksinen luksustalo muuntuu moneen käyttöön niin yksityiselle kuin yrittäjällekin. Avara yläkerta sopii vaikkapa edustustilaisuuksien järjestämiseen.

Talossa ei ole kantavia väliseiniä ja alakertaan on oma sisäänkäynti. Varusteltuna myytävän talon myyntihinta on 1,85 miljoonaa euroa.


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Kuvat: Jya Housing LKV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja